Željko Kerum kupio kompjuterski sintetizator glasa od Stephena Hawkinga

Željko nije ni sanjao da će put od priprostog seljaka do uglednog političara biti ovako jednostavan.

K vrapcu! Jamačno sam si sam kriv za ovako loše bacanje balote. Ispričavam se na povišenom tonu.

OGORJE – Poznato je od davnina kako je malo toga na ovom svijetu što novac ne može kupiti. No, kada ste notorni seljak koji se pokušava baviti politikom, bez obzira na sav novac na svijetu, ljudi ipak primijete kada kažete nešto bahato, neinformirano ili glupo.

Srećom, ako ste političar u Hrvatskoj, činjenica što se notorna seljačina vjerojatno će vam donijeti koji glas više, ali ipak vas neće učiniti premijerom.

Shvatio je to, čini se, i Željko Kerum koji je nakon najnovije izjave o ”poboljšanju nezaposlenosti” odlučio stati na kraj zgražanju novinara nad njegovim jalovim pokušajima verbalne komunikacije. Njegovo seljaštvo, kao i mnoge prije njega, dovelo ga je do mjesta gradonačelnika i smjestilo ga u udobnu saborsku fotelju, no Željko sada cilja na mnogo više pozicije. Kada je nedavno u Saboru pokušao replicirati na slabom hrvatskom jeziku izazvao je podsmijehe okupljenih, a onda se upalila lampica u mudroj Sekinoj glavi.

Nakon što su se, prema izjavama svjedoka, nekih 45 minuta grohotom smijali gledajući na Youtube-u Hawkingove govore, konačno su ipak odlučili kako pod hitno trebaju nabaviti sintetizator glasa za pater familiasa. Uz sitne prilagodbe, Željkova nesuvisla prostačenja sintetizator će prevoditi na tečni hrvatski.

Prema našim izvorima iz splitskih kockarnica i kafića, Kerum se s novim pomoćnikom već obilato koristi. U početku ga je koristio za govorenje prostota i glumljenje prdca kad se netko sagne no, iako je ovim potezom digao popularnost u Splitu za 75%, ipak je odlučio pripremati sintetizator za prvi govor u Saboru.

Za sada surađuju na jednostavnijim rečenicama:
”Jeben te retardiranog” – pomisli Željko, a kompjuterski glas progovara: ”Oprostite, ali ja se ne slažem s Vašim razmišljanjem”. ”Ajde kozo umukni” postaje: ”Primio sam na znanje Vaše cijenjeno mišljenje, sada dopustite da na njega repliciram”, ”Osić ću ti kurac ponoviš li to opet jugoslavenski okotu matere majmunice i ćaće udbaša gliste gmizave” – ”Osupnut sam Vašim insinuacijama” itd.

U taboru Hrvatske građanske stranke procjenjuju kako bi Kerum i sintetizator mogli postati premijer u naredne četiri godine, a već se kuju i planovi za direktno prevođenje sa seljačkog na engleski čime bi započela kampanja za Željka kao predsjednika Vijeća Europe.

Ovaj potez Kerumovih pozdravljaju i iz HDZ-a, a prema neslužbenim informacijama Darko Milinović već je naručio sintetizator glasa koji će njegove srednjovjekovne stavove prevoditi na misli 21. stoljeća, a navodno je i Zoran Milanović naručio Hawkingovo pomagalo te se kroz tjedan dana očekuje njegovo prvo javno izražavanje mišljenja otkako je postao premijer.

Razveseli nas klikom:

0 comments