Okončao osmogodišnju vezu priznanjem da ne želi opet gledati sve sezone ”Prijatelja”

Budući da bi nekad u budućnosti volio pronaći novu djevojku, mladić o kojem je riječ zamolio nas je da mu nipošto ne otkrivamo identitet.

Dvadesetosmogodišnji Goran (pravi identitet poznat redakciji) iz Zagreba ovih je dana okončao osam godina dugu vezu sa stanovitom Mirelom nakon što je priznao da ne želi opet gledati sve sezone popularnih „Prijatelja“. Bila je to samo točka na „i“ napetih odnosa koji među ovim parom vladaju zadnjih nekoliko mjeseci. Prema izjavama Mireline prijateljice Gaby, Goran je bio poprilično čudan u posljednje vrijeme i Mirela se gotovo svakodnevno žalila na njegovo ponašanje. Prema njenom kazivanju, jednu večer su, kao i svaku drugu, gledali Prijatelje, a nakon odgledanih sedam epizoda Goran je samo ugasio seriju ne dodavši nijedan komentar na Mirelino neprestano ponavljanje o tome kako je serija savršena. Iako je Goran znao da ga izjava „Haha ove Prijatelje možeš gledati milijun puta i uvijek su smiješni“ neizbježno vodi k spolnom odnosu, izjava je tada izostala.

Da se u međuvremenu nije pojavio onaj ljigavi Ted Mosby sa svojim priglupim pričama, ovo bi bila najveća ljubavna trakavica u povijesti televizije.

„Odlazak na more privremeno je smirio situaciju iako je Goran kolutao očima svaki put kada bi “ona njegova rospija glumila onu retardiranu Rachel u onoj epizodi kada su svi na moru“ govori nam Denis koji Mirelu krivi zbog činjenice što je Goranova karijera igrača PES-a ostala u davnoj 2006. godini.

Iako se Goran potrudio do kraja ljeta još jednom odgledati sve sezone, pukao je kada je Mirela prije desetak dana ponovo upalila prvu epizodu s legendarnim Rachelinim propalim vjenčanjem.

„Znaš, Mirela, čitao sam negdje da je snimljeno još nekoliko serija osim Prijatelja“ sarkastično je komentirao Goran nakon tko  zna kojeg premotavanja scene neke izjave glupasto smiješne Pheobe, na što je Mirela samo nastavila gledati seriju, a živčani Goran otišao vani. Sve je puklo kada se nekoliko sati poslije pijan vratio kući i iz čista mira počeo vrijeđati Mireline prijatelje iz Prijatelja. „Ja sam Joey i simpatično sam glup, ja sam Monica i iritantna sam u pičku materinu, ja sam Ross i volim dinosaure, ja sam Pheobe i mislim da je svima simpatično što sam iskarikirano retardirana, ja sam Rachel i nitko ne primjećuje da sam bezvezna jer sam zgodna. I na kraju ja sam Mirela kojoj je sve ovo urnebesno već petsto godina“ pijan je urlao Goran dok je napuštao stan čime je i službeno zapečatio njihovu vezu.

Iako je ujutro, reda radi, poslao poruku kako nije tako mislio i kako se to može svakom dogoditi, Mirela mu je samo napisala: „and hey, just so you know, it isn’t that common, it doesn’t happen to every guy, and it is a big deal…“

Razveseli nas klikom:

0 comments