Prvi april

A ljudi moji sinoć kap alkohola nisan popija. Ahahahhahaha prvi april a jesan vas zajeba, posupa san cisternu ka pitar vodu. Prvo mi išli u Bibera doma. Pošto san se ja odreka alkohola u korizmi napravila mi njegova sestra nekih kolača šta ide rum u njih. Benti isusa šta će mi rum, donija ja whiskija i reka neka ulije po kolaćima. A ona da našta će to ličit. Ajde ženska glavo di ču se od ruma napit, nalija ja dvi litre wiskija po tepsiji i udri po kolaćima cilu večer.

A ovi moji stali lokat, ma jeben in mater meni skoćija tlak. Sutra cvjetnica, isus umra a oni ne mogu ni ponoč saćekat da krenu lokat. Uskuvalo u meni, kažen ja Biberu e bogami nečete pit dok san ja vamo.

Postrojia ih tamo da stoje i lipo ćekaju ponoč, a ne ko neke komunjare da se opijaju u subotu. I ništa sidimo mi tako kad brate postalo nan dosadno. Jesmo se malo zajebavali pa dali Biberovon bratu malon šta ima 7 godina onih kolača.
Benti jarca kad je malog puklo, poćeja skakat dere se da če zaklat nekog ćetnika iz vrtiča ahahahahahha. A vidin ja Biberu drago, biče nešto od malog. A mi ga stali zajebavat da more mali više popit od njega a ovaj uzeja onu tepsiju, zabija onu čelavu glavurdu i deri. Vidija mali brata pa sta i on, stoje tamo sa glavama u tepsiji ka dvi svinje benti gospu jesmo se ismijali.

Ali malog puklo, počeja povračat, pa ga čača odveja na hitnu. A nije još 11 uri bilo, ne možemo počet lokat kad sitin se ja da je prvi april. Poćeli mi smišljat šta čemo kako čemo i sitili se ludog Tuđmana. Njemu se sestra udaje za 20 dana pa iša luđak negdi u Bosnu sa kamijonon usič neki bor šta mu ima 200 godina da ga posadi isprid kuče.

I ništa čekamo mi ponoč i zovemo Tuđmana da san se ja zabija sa auton da hitno dolazi skupit me sa kamijonon prije policije. Ovaj da je svratija u Posušje pijan ka potok nemože dva slova spojit hahahahhaha. Ja se poćeja derat da dolazi ili ču mu skupit sestru sa benđolon pa neče bit ni pira ni šverca duvana šta mu ovaj zet obeča ako mu da sestru.

Benti boga nisan ja izgovorija a ovaj da pali kamion hahahahahhahah. I ništa otišli mi gori u Dugopolje di san reka da san se slupa. Kad ćekamo uru, dvi ure, tri a nema Tuđmana. Ja taman ispalija, vadin mobitel da ču mu zvat sestru kad evo ti dolazi poziv. Zove Tuđman da ga je peškala policija dali mu jedan poziv da obavi. Budali ispa onaj bor iz kamijona, a on zgažen nije ni skonta hahahahhaha. Napuva 4 ipo promila, uzelo mu vozačku hahahaha. Koji kretenjiko, a triba posli pira vozit kamijone za Njemaćku šta mu je ovaj zet sredija.

Zove on mene, plaće, dere se da ga spasin a ja njemu prvi aprilili hahahahaha. Ma tako mu i triba budali, jeben ga glupa di če se Kane slupat sa auton to ne može nego budala povirovat.

Razveseli nas klikom:

0 comments