Ostavio Call of Duty radi djevojke

Gamerska scena u regiji potresena je gubitkom jednog od najistaknutijih članova.

E-HRVATSKA – Gamer pod pseudonimom Bombproof85 izazvao je pravu malu revoluciju na internetskim bespućima Geekoslavije i Nerdistana. Dugogodišnji zagriženi ljubitelj popularne COD dvojke, nakon 6 godina ispred monitora odlučio je objesiti miša o klin i zaključiti svoju karijeru virtualnog ratnika, u prvom redu snajperista.

Kao razlog je naveo osjećaje prema osobi suprotnog spola: “Ono što već godinama osjećam prema COD-u sada sam počeo osjećati prema Ivani” – u oproštajnom pismu na jednom je forumu napisao sam Bombproof85.

Ova informacija posebno je pogodila hrvatsku gaming scenu pod čijom je zastavom ovaj iskusni snajperist, s prosjekom od 12 killova po partiji, nastupao. Iako hrvatski predstavnici, u pauzama između stvarnih ratova, vode žestoke virtualne bitke s vječnim rivalima s istoka, sa srpske su strane, što je neke iznenadilo, došli izrazi podrške i razumijevanja hrvatskom gubitku:

“Suosećamo sa Hrvatima u ovim teškim trenutcima. Bombproof85 je bio vrstan snajperist od kojeg sam osobno mnogo puta primio headshot” – na forumu je napisao jedan od eminentnijih srpskih COD-aša pod nadimkom Lazar1389. Ovo kratko primirje obilježeno je i na jednoj od mapa gdje su predstavnici zaraćenih strana došli ispred kuće s koje je dotični najčešće snajperom vrebao svoje žrtve te su, u znak poštovanja, ispalili tri salve rafala u zrak iz Thompsona.

Ipak, sa druge strane pojavili su se i zlobnici koji su ovog prekaljenog COD veterana nazvali kukavicom, a neki su uvredama išli tako daleko nazvavši ga “ljubiteljem pi…”

U cijeloj ovoj priči ostaje nejasno kako netko sa šestogodišnjim stažom u igranju multiplayer igara uopće upozna osobu drugog spola. Ovu su činjenicu primijetili i na forumu CODani.com na kojem su neki od ogorčenih igrača razvili teorije zavjere prema kojem je Boombproof85 zapravo srpski agent koji već godinama odaje dragocjene informacije:

”Kako da ne. Vjerojatno je došla miss svemira u njegovu sobu i pitala ga hoće li joj biti momak. Mogao je bar smisliti neku uvjerljivu laž. Cura!? Ima li itko od vas curu? Jeste vi vidjeli kako Boombproof uopće izgleda? Prije bi se mogao zvati Boobproof! Zaboga, ovo vrijeđa našu inteligenciju!” – izjavio je DuhRatnika1004.

Na ove teške optužbe reagirao je i sam Boombproof85 poslavši sliku sebe i svoje navodne djevojke. Iako se većina gamera složila kako je djevojka ”uvjerljive ružnoće” neki ipak tvrde kako je u eri Photoshopa naivno vjerovati bilo kakvim slikama.

U konačnici, dakle, mnoge okolnosti ovog neobičnog slučaja ostaju nerazjašnjene, a je li Boombroof85 uistinu našao djevojku ili je na djelu urota nezapamćenih razmjera možda je najbolje da prosudite sami:

Neki od ogorčenih gamera su nedostatak prišteva na navodnoj djevojci proglasili očitim dokazom fotošopa

 

Razveseli nas klikom:

0 comments