Ateist izjavio kako vjeruje da bi Hrvatska mogla proći skupinu na EURU

Po kuloarima se priča da su hrvatski komentatori već pripremili cijeli niz novih pritužbi na suđenje koje će, kao i uvijek, sasvim sigurno biti na štetu Hrvatske

Deklarirani ateist Marko Potrebica (26) iz Zagreba nemalo je iznenadio prijatelje za vrijeme jučerašnje kave izjavom kako vjeruje da bi Hrvatska mogla proći skupinu na Europskom prvenstvu koje za mjesec dana počinje u Poljskoj i Ukrajini. Marko je već godinama u društvu poznat kao veliki skeptik i nevjernik.

“Ne samo da ne vjeruje u Boga, Marko ne vjeruje ni da su ljudi bili na Mjesecu. Kao ljubitelj egzaktnih činjenica Marko upropasti svaku pijanu raspravu o politici, povijesti i ko zna čemu tražeći činjenične podatke, a ne pretpostavke” izjavio nam je Markov prijatelj Denis koji ne može vjerovati da Marko u išta vjeruje.

Mnogi sportski analitičari smatraju da bi Hrvatskoj protiv Španjolske najbolji obrambeni igrač mogao biti Fernandoo Torres

Mladići su, kao i inače, raspravljali o nogometu, a kod takvih priča skorašnji EURO je neizostavan. U jednom trenutku Marko je rekao kako vjeruje da bi Hrvatska mogla proći skupinu pored Španjolske i Italije. “Mislili smo da se šali. Na trenutak smo zastali i čekali da se počne smijati svojoj besmislici. Ali on je ostao mrtav hladan. Štoviše, još je jednom potvrdio kako u to čvrsto vjeruje” rekao je Luka, drugi šokirani Markov prijatelj. “Pitali smo ga na čemu temelji svoju vjeru. Govorili smo mu da je lud i da su to besmislice. Modrić igra nikako, Kranjčar jedva trči, a napad je efikasan kao bivša Vlada” uvjeravali su Marka prijatelji. Ipak, on je i dalje govorio kako se slaže sa njima, ali svejedno vjeruje u prolaz Hrvatske u četvrtfinale. “Koliko god mu mi govorili da je u krivu on je i dalje nastavljao po svome.” ogorčeni su bili Markovi prijatelji kojima se on godinama rugao što slave Božić i Uskrs.

“Ja sam katolik i u redu mi je da netko ima drugačije mišljenje od moga. Ipak, nakon besmislenog vjerovanja u prolaz Hrvatske u četvrtfinale, Marko nikad više nema prava išta reći protiv mojih religijskih uvjerenja” rezimirao je Denis.

Dodajmo ovome da su mnogi ugledni sportski mediji kao najveće iznenađenje naveli nepozivanje Klasnića i Petrića na EURO, dok uredništvo Sprdexa jednoglasno smatra da je najveće iznenađenje bilo nepozivanje Boga da pomogne Hrvatskoj u skupini smrti, jer Hrvatska, kakvu smo je gledali u kvalifikacijama, teško da samoj sebi može pomoći. A kad na čelo HNS-a dođe Šuker, hrvatskom nogometu ni Bog više neće moći pomoći.

Razveseli nas klikom:

0 comments