Mazohist ogorčen zbog izostanka nereda na paradi u Splitu

Iako se na EURU igra kvalitetan nogomet, ovaj nesretni mladić se nada da će katastrofalna igra Hrvatske zadovoljiti njegove apetite za samoozljeđivanjem.

U svojim najboljim danima Luka se kažnjavao tako što je sudio utakmice županijske lige

VINKOVCI – Luka Vrdoljak (24) neće po dobrome pamtiti drugu splitsku Gay paradu. „Ne mogu vjerovati. Veselim se paradi još od prošle godine. Čak sam napravio desetak različitih profila na Facebooku i pisao huškačke komentare u nadi da će se prošlogodišnji neredi ponoviti!“ ogorčen je ovaj mladi mazohist koji je na paradu u Split doputovao iz dalekih Vinkovaca. „Cijelu godinu se grizem što sam lani propustio onaj spektakl. Doživio sam ekstazu samo gledajući klipove od prošle godine. Nikad neću prežaliti što tada nisam bio“ žali nam se ovaj simpatični mladić koji je prošlogodišnju paradu propustio jer je otputovao u Irak gdje se trudio biti zarobljen i mučen u nekom od američkih vojnih zatvora koji su hit među mazohistima zadnjih godina.

Luka se zgraža nad sve bržim procesima liberalizacije i sve većih uspjeha boraca za ljudska prava. „Ljudi meni je ovo grozno. Sva ta prava i sve to poštivanje drugih i drugačijih. Ja ne želim da me poštuju. Želim da me mlate. Ja sam sve što ne treba bit. Ja sam peder, komunist, ateist, hajdukovac u Zagrebu, dinamovac u Splitu.“ otvoren je Luka kojega je nedavno ostavila djevojka jer nije mogla podnijeti njegovo samoranjavanje gledanjem hrvatskih sitcomova i učestalih odlazaka na stand up nastupe.

Ipak, priznaje Luka, nije sve tako crno. Mnogi njegovi prijatelji iz zapadne Europe zavide mu na činjenici što živi upravo u Hrvatskoj gdje svakog mjeseca pada standard građana, a rastu režije i troškovi života. „Najljepši dio mjeseca mi je otvaranje računa od HEP-a. Radim za tri tisuće kuna. Zamislite mog oduševljenja kada shvatim da mi je račun za struju cijelih osamsto kuna. Ima li jednostavnijeg načina za raniti se?“ priča Luka kojemu ovoga ljeta dolaze prijatelji iz Finske koje će voditi na Jadran. „Jedva čekam onaj momenat kada slučajno parkiramo na nečije parkirno mjesto. Neću se uopće opirati“ ostaje optimist ovaj čudni mladić, jedan od rijetkih osoba koju veseli početak Hrvatske nogometne lige. „Odmah uzimam pretplatu na utakmice Lokomotive. Ima li većeg samoranjavanja od gledanja hrvatskog nogometa.“

Razveseli nas klikom:

0 comments