Vozač autobusa tokom vožnje nije puštao Narodni radio

Zbog ovog propusta jedan od redovitih putnika prvi put je čuo pjesmu na engleskom jeziku.

NEDELIŠĆE – Marko Strahimirović, pedesetdvogodišnji vozač autopoduzeća Nedelišćetrans pozvan je pred upravni odbor ovog autoprijevoznika gdje će ženi,  sinu i dvojici rođaka nedelišćanskog načelnika trebati odgovoriti na pitanje zašto je tokom vožnje odlučio ne pustiti Narodni radio. Puštanje Narodnog radija zgodan je način na koji autoprijevoznici već godinama ljudima kamufliraju stvarno stanje u busu zbog činjenice da je od kvalitete autobusa na svijetu jedino gora kvaliteta playliste Narodnog radija.

„Iako smo davno planirali dignuti kredit za zamjenu postojećih sovjetskih autobusa, interno istraživanje ponašanja i potreba naših putnika pokazalo nam je da puštanje Narodnog radija u potpunosti kamuflira sve nedostatke našeg autobusa“ službena je tajnica (i žena) predsjednika uprave ovog poduzeća. „Iako je, budimo realni, u autobusima zimi hladno, ljeti vruće, svaki zavoj je akcijski triler, a svaka uzbrdica Mount Everest, naposljetku smo shvatili da to nije ni blizu bolno kao što je emisija Pozdravi i želje na Narodnom radiju. To vam je ono kao da vam otkidaju prst pa ne mislite na glad“ govori nam Luka Strahinac, predsjednik uprave, dodajući: „Kako biste se vi osjećali da u deset kilometara tri puta slušate „Rodija se sin“ Matka Jelavića u dance obradi Maje Šuput?“.

U jednoj od opsežnih studija putnici su zamoljeni da odaberu sliku autobusa kojim putuju dok slušaju rock klasike (lijevo) i Narodni radio (desno)

Ova nesvakidašnja odluka nesretnog vozača mogla bi nedelišćanskog gubitaša napokon gurnuti preko ruba bankrota. Na sutrašnjem saslušanju on će pokušati obraniti svoju odluku, a, kako doznajemo, glavni svjedok obrane bit će šezdesetsedmogodišnji umirovljeniku Milo, koji nije nigdje posebno putovao već samo koristio pravo na besplatan pokaz.

Razveseli nas klikom:

0 comments