Napa me medvid

Pisa san van prošli tjedan kako san pustija pantaganama da nan uzmu suzavce šta smo spremili za paradu. Ma znan ja da i oni ćitaju vamo šta ja pišen na glogu pa ne smin svašta govorit ali đavla crnog su oni uzeli. Ne može policajac bit nego budala, dali in mi 30 suzavaca a u kamijonu još trista. Odnija ludi Biber malom bratu jedan suzavac da se igra. Ti jarca a u vrtiču ima ovoj jednog malog ćetnika šta mu je čača bija pilot za Srbiju u ratu. Diga mu ovaj živce a mali izvadija suzavac ubacija mu ga u gače ahahahahahahahaha. Eno jih oba u bolnici sad, kaže Biber dobro je proša moga je mali ponit čačine bombe ahahahahahahahaha. Ili moje bičve ahahahahahahahahahahaha.

Nego zvali mi ove mulce iz Torcide da in podilimo boksere, palice i one pištolje na plin za vatat pedere posli parade. Kad benti jarca ovi da nikad nisu pucali iz pištolja. Moj sinko, pa kako neče bit pedera u svitu onda, muško ima 18 godina ne zna napunit pištolj. Meni je čača kad bi iz rata dolazija dava kalašnjikov kad bi u dučan iša da me koji ćetnik ne napadne. Zato i jesan tu di jesan, a ne ovi pušikurci, ovon jednom ja dajen palicu a on pita da di mu je loptica. Kaže Biber imaš ti dvi loptice i prokine ga palicon u jaja. Sad može i on u paradu kad nema jaja ahahahahahahaha. I taman mi podilili palice kad siti se Biber bogati Kane vide li pederćine palice još če se napalit ahahahahahaha a nije ni lud taj Biber ka šta bi ćovik reka.

I ništa sitija se ja da ima tamo u Gatima teren za pejnbol. Odveja te mulce malo da vježbaju. U jednoj ekipi bija ja a u drugoj njih 40. Ma tribalo jih je bit dvista na jednoga, ali se ovi sasrali. A ništa reka ja onda da ču pucat livon rukon pa san jedva nagovorija ovih 40 da igraju protiv mene.

I tako skidan ja jednog po jednog, bija jedan oćalinko nije mu mogla stat kaciga priko cvika. Prije pejnbola ima crne oči a sad mu plave skroz koliko san ga isprokida ahahahahahahahaha. Za jedno 15 minuti njih svi ćetrdeset u iljadu boja, vidin ja nema ništa od toga. Kažen ja dosta, nema tu kruva. Skoćija sa benđolon do Splita, vratija se za deset minuti sa jedno dvaest pićaka.

Poreda jih ja sve i kažen ti si kurvetina Pusička, ti si udbaš Ćaćič, ti si đubre Dežulovič, ti si ćetnik Josipović i tako svih dvadeset i udri! Cilo popodne tako vježbali benti jarca izađe li ijedna pederćina sa oba oka to če bit ćudo svjetsko.

Pucaju oni tako, ja kažen nemojte Pusićkoj pucat u glavu tu ionako nema ništa, samo če metak proletit kroz zrak ahahahahahahahaha. Kad benti jarca okrenen se ja iza sebe kad odjedanput ugledan medvida! Ima dva metra u njemu, ovi se svi sasrali, razbižali se ka gušterice. Gledan ja njega, gleda on mene. Neču vas ja lagat ljudi, nije zajebancija vidit medvida, ali Kane nije biža isprid dvista ćetnika pa neče ni isprid medvida. Krenija on prema meni, ja uvatija medaljon svetoga Ante i kažen ajde smrade da te vidin. Kad doša on na deset metara od mene, a taman tu protrća ludi Biber. Sasra se ka grlica, trći nezna ko mu glavu nosi. A onako debel i dlakav medvid mislija da je medvidica. Ahahahahahaha zaletija se odma prema njemu, deren se ja dobro je Biberu da si i ti nekog napalija pa makar medvida ahahahahahahaha.
Trći medvid prema njemu, a ja uzeja onu pejnbol pušku i udri! Aj ča odma dvi u oći mu zabija, dvi u srce pa medvid ka pokošen. Biber leži na podu kaže nemoj medvidu nisan ja peder ja jih iđen mlatit ahahahahahahahahahaha. Diga ga ja kažen, jesi pićka, ali da te nema tribalo bi te izmislit.

Skupili mi one pićke, skinija ja ovoj jednoj sliku Pusičke šta san jon zalipija na glavu kad bogati ova još gadnija ahahahaha nisan mislija da ču i to ikad reč. Stavili mi medvida na ražanj, uzeja svako sebi po jednu pićku onu ružnu poslali pješke u Split, kažen ja ajde nije bilo loše sad smo spremni za u grad ahahahahahahahaha.

Razveseli nas klikom:

0 comments