Režiser tokom utakmice engleske reprezentacije nije uspio pronaći lijepu navijačicu

Za sljedeću utakmicu Englezi planiraju iznajmiti dvije najružnije Šveđanke.

Susan Boyle ispred ogledala

UKRAJINA – Ako ste žensko, imate sise i navijački rekvizit šanse su da ćete se, ma koliko neugledni bili, naći na naslovnici kakvih novina ili barem na malim ekranima tokom prijenosa uživo. Živi dokaz za to su i dvije hrvatske navijačice čije grudi, potvrđeno je, liječe heteroseksualnost. Dovoljan je samo jedan pogled na poprsje kakvo može stvoriti samo 20 godina ishrane temeljene isključivo na kulenovoj seki i ženske grudi vam više nikada neće izgledati isto.

No, ma kakve god bile, hrvatske navijačice ipak nisu nikakva konkurencija engleskim. Poznato je, naime, kako se u Velikoj Britaniji na jednog čovjeka prosječnog izgleda rađa otprilike 15 Shrekovih mladenki. Što je to tako posebno u genskom bazenu iz kojeg se stvara DNA britanskih građana i građanki nije poznato. Znanstvenici već stoljećima pokušavaju razriješiti ovu enigmu. Trenutačna dominantna teorija je da su prve stanice iz kojih se kasnije razvio britanski narod nastale u dijelu afričkog jezera u kojem su druge stanice obavljale nuždu. Ovo bi objasnilo i englesku kuhinju.

Bilo kako bilo, treba zaključiti – Englezi su ružni. Rooney. To smo napisali samo za slučaj da se pokušate sjetiti lijepog Engleza. Princ Charles. Šah-mat.

Navodnu predrasudu, a u principu notornu istinu o fizičkom izgledu Britanaca, na veoma grub način shvatio je i režiser izravnog prijenosa utakmice Engleska-Švedska. Da se vratimo na prvu rečenicu članka, ako ste žensko, imate sise i navijački rekvizit pojavit ćete se u izravnom prijenosu. Ako niste Britanka.

Kružio je tužni režiser stadionom, upotrijebio je svih 120 kamera koje snimaju tribine, ali nažalost nije uspio. Neki tvrde kako su čak i blago ružne Britanke izgledale kao radnik u čevabdžinici u usporedbi s rasnim Šveđankama koje su ih okruživale, ali mi u to ne vjerujemo. Neki drugi kažu kako je jedna Britanka bila toliko ružna da je zoom na kameri počinio samoubojstvo i u to nekako vjerujemo.

Ponosni kakvi već jesu, Britanci zajebanciju (uglavnom) slavenskih naroda nisu primili bez komentara:

”Bolje ružni nego dužni“ prijevod je sutrašnje naslovnice The Suna.

Well played, Shreks, well played.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments