Djeca na bikijadi

Iako smo se svojski potrdili, nismo uspjeli pronaći niti jedan jedini razlog protiv odlaska djece na bikijadu.

Dolaze nam mnogobrojni upiti čitatelja o tome mogu li se djeca voditi na bikijadu te kako se treba ponašati u tom slučaju. Odgovor je jednostavan: bikijada je pravo mjesto za vaše dijete.

Kada djetetu kažete da ćete srpanjsku nedjelju provesti na bikijadi na plus 60, a ne na plaži, nemojte se dati smesti kada ono počne plakati i govoriti da bi rađe išlo na more. Djeca su djeca i oni često ne znaju što je dobro za njih. A bikijada je svakako dobra jer djecu školuje bolje od bilo kakve škole. Na bikijadi dijete je u prirodi, što je vrlo važno, ali to je samo jedna od prednosti.

Na bikijadi dijete širi vokabular. Prosječna osoba će u jednom satu provedenom kraj bikova čuti oko 12 000 psovki. Ako dijete zapamti trećinu od toga, put se isplatio. Koliko puta vam se dogodilo da vam dijete iz škole dođe plačući jer ga je neki siledžija uvrijedio? Nakon dva sata s bikoljupcima vaš klinac će na svaku uvredu znati odgovoriti s tri još teže.

Krasan pogled na dijete koje uživa na bikijadi. U pozadini su zaštitne palete

Tjelovježba. Zašto plaćati skupe satove tenisa kad na dijete možete poslati bika. Nema tog mišića kojeg vaš malac neće upotrijebiti dok se u borbi za goli život penje na prvo stablo.

Prevencija homoseksualnosti. Ako sumnjate da bi vaš sin ili kćer mogli postati homoseksualci, obavezno ih dovedite na bikijadu. Koncentracija testosterona u zraku ovdje je toliko visoka da će vaš mali peško na satove plesa ubuduće odlaziti samo kako bi vježbao vokabular kojeg je stekao na bikijadi.

U redakciju su se također javili i mnogi zabrinuti roditelji koje muči pitanje sigurnosti na bikijadi. Nemajte brige, dragi čitatelji, borilište bikova je ograđeno posljednjim čudom tehnike – drvenim paletama visokim i do 80 centimetara. Nema tog bika koji može probiti ovu tradicionalnu zaštitu.

Kao što vidite, ne postoji niti jedan negativan aspekt dječjeg prisustva na bikijadama. Naravno, tu i tamo se zna dogoditi da kakva paleta ne obavi svoju dužnost, ali ako dijete ne zna preživjeti susret s bikom kako će se tek nositi s pravim životnim problemima. Takvo dijete će vam zauvijek biti na grbači i bolje vam je da napravite novo.

Razveseli nas klikom:

0 comments