Premijer Milanović: ”U potpunosti razumijem zašto mi je Čačić spavao sa ženom. Ima moju podršku”

Premijerova ljubav može se mjeriti samo s onom koju majka ima za nestašnog sina jedinca.

ZAGREB – Nesebična ljubav puna uzajamnog razumijevanja između Radimira Čačića i premijera Milanovića cvjeta usprkos zlim novinarima koji ih svakodnevno pokušavaju rastaviti. Nakon što je pokušaj namještanja direktorske pozicije čovjeku koji ne ispunjava osnovne uvjete nazvao ”političkim kadroviranjem”, Milanović je danas po tko zna koji put dokazao da bratska ljubav koju osjeća prema Čačiću ne poznaje granice

Kao što smo pisali ranije, iz Vlade su jučer odlučili javno obznaniti lozinke mailova užeg kabineta, a ovim potezom novinari su otkrili još mnogo zanimljivih detalja. Upisom Čačićeve lozinke, prepametansam, šira javnost se dočepala privatne prepiske između nepopularnog Ratka i Milanovićeve supruge Sanje Milanović.

R.Č.: ”Evo rekao sam Zokiju da mi popodne opet dolaziš pomoći čistiti apartmane hahahahahah”

S.M.:”Hahahahahahaha”

Poslovično poduzetni novinari odmah su nazvali Ured premijera iz kojeg se začula automatska poruka: ”Ukoliko tražite izjavu o radu Vlade, financijskoj krizi, dogovoru sa sindikatima ili drugim vitalnim pitanjima vezanim za zemlju – premijer nema komentara. Ukoliko želite da se premijer očituje o nečem što je napravio Radimir Čačić, molimo birajte 2”.

I bogme smo i birali dva; nakon 20 sekundi sav zadihan se javio Zoki. Na naš upit da komentira informacije kako mu je Čačić već nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi sa suprugom, Zoki se skoro rasplakao: ”Kakav prijatelj, jebote. U potpunosti ga razumijem. On zna da ja nemam vremena za Sanju, a on, ej ljudi, on od svih ljudi sa svim problemima koji ga muče, je odlučio podmetnuti svoja pleća i pobrinuti se za moju suprugu. Vi to zovete preljub, ja kažm da je to prijateljstvo. Ne znam čime sam zaslužio takvog čovjeka u svom životu”.

Razveseli nas klikom:

0 comments