FOTOEKSKLUZIV: Luka u Realu, svijet u deliriju

”Ponosan sam na mnogo stvari koje sam stvorio, ali Luka je sasvim sigurno u top 3” ekskluzivno za Sprdex izjavio je Bog.

SVIJET – „Danas oko 15 sati zbio se jedan od ključnih događaja svjetske povijesti“ otpočeo je svoj dramatični govor na popodnevnoj konferenciji za medije američki predsjednik Barack Obama. ”Sudbina se ponekad voli poigrati sa svima nama. Prije samo nekoliko dana izgubili smo prvog čovjeka koji je kročio na drugo nebesko tijelo, a danas smo dobili čovjeka koji kao da došao s drugog nebeskog tijela. Luka, zaželio bih ti sreću, ali ona će trebati samo tvojim protivnicima” zaključio je svoj govor Obama, a nedugo zatim započelo nezapamćeno slavlje na američkim ulicama.

Razdragane mase spontano su se okupile na Times Squareu da pozdrave najvažniji prelazak još otkad su prvi organizmi iz mora prešli na kopno

Američki predsjednik Barrack Obama nije krio oduševljenje. Od sreće je zapljeskao zajedno sa kolegama. „Morat ćemo napasti Španjolsku“ konstatirao je nakon potvrde potpisa. Svi su ostali u čudu. „Pa zato što Madrid sada posjeduje oružje za masovno uništenje, haha“ ispričao je Obama što je izazvalo smijeh okupljenih. Da održi situaciju što dulje smiješnom i veselom Obama se uhvatio za uši, oklempavio ih, aludirajući time na Luku Modrića.

Ipak, da je ovo zaista velik dan za čitavo čovječanstvo postalo je jasno kada su počele stizati snimke iz, mnogi će se iznenaditi, Sjeverne Koreje. Tamo je, nakon što su vojni špijuni špijunirali južnokorejski Dnevnik i saznali veliku vijest, oko 17 sati upriličen svečani mimohod vojnih snaga

U isto vrijeme u Vatikanu se kroz razdragano mnoštvo bivših komunista u prvim redovima probijao Papamobil. Jurio je Benedikt zahvaliti Bogu na okončanju transfera, a naš čitatelj poslao nam je fotografiju na kojoj se jasno vidi Lukino ukazanje. Nakon Zlatka Sudca, Luka je tako postao drugi Hrvat s dokazanom sposobnošću bilokacije, a, našalio se papa dok je potpisivao početak procesa njegove beatifikacije, to može objasniti i zašto ga nitko ne može uhvatiti na nogometnom terenu.

Tome na tragu je i priča iz američkog grada Wichite, Kansas. Tamo je jedna domaćica, dok je spremala djeci užinu za u školu, ostala šokirana nakon što joj je toster naglo pregorio. „Počelo se dimiti. Isključila sam ga iz struje i pustila da se ohladi“ priča nam 41- godišnja Amelie Bachter koja je ostala šokirana kada je vidjela da joj se u tosteru ukazao ni više ni manje nego Luka Modrić. „Oduvijek sam željela da mi se netko ukaže u tosteru. Mislila sam, možda Isus, ali ovo uistinu nisam mogla ni sanjati“ sretna je ova kućanica koja se nada velikom novcu od radoznalih turista u novom modrićevanskom svetištu

 Da zemlja nije usamljena u slavlju ovog velikog dana postalo je jasno kada su počele stizati slike s Marsa. Marsovci su uz pomoć google translatea na brzinu pripremili transparente, a ovim potezom novi galacticos Modrić postao je i prvi nogometaš s intergalaktičkim fan klubom.

Iz dalekog Delta kvadranta Komandant Data na svom je Twitter profilu objavio zanimljivu sliku posade omiljenog Enterprisea koja je, kako je sam priznao, cijelo popodne s oduševljenjem refreshala hrvatske portale. Ako je Borg ikada imao šansu, bilo je to danas popodne.

Ovome valja pridodati i pozdrave iz Međuzemlja. Aragorn, kralj Gondora, izjavio je da nema većeg dana za vilenjake, ljude i patuljke još od slavnih dana uništenja prstena te da je Luka Modrić prvi hobit koji je zaigrao u ovako velikom klubu. Neka šaljivđija u kraljevoj pratnji uzviknula je „One Luka to rule them all“ što je izazvalo smijeh mase, a ni Aragorn se nije uspio suzdržati.

Kad smo kod mitskih bića, izjavu je popodne dao i Žarko Puhovski ali istu nemamo. Naime, kada je počeo odgovarati na prvo pitanje kraj njega smo postavili lutku iz obližnje trgovine i ostavili upaljen diktafon. Odgovor ćemo otići pokupiti preksutra, ako i do tada bude gotov.

Posebno veselo bilo je na Bliskom istoku gdje se Modrićev transfer poklopio s proslavom punog sata bez bombaškog napada

Razveseli nas klikom:

0 comments