Brazilci uoči utakmice s Meksikom angažirali najvećeg svjetskog stručnjaka za padanje – hrvatski BDP

Fred se navodno domogao i nekih snimki sa suđenja Ivi Sanaderu da bi proučio kako je to lagati sucima u oči i ostati ozbiljan.

Felipe Scolari svjestan je da su se nakon suđenja u utakmici protiv Hrvatske uzburkale strasti. “Onakvo padanje u šesnaestercu više se neće svirati. Ako želimo penal moramo se dodatno potruditi”, iskren je bio Scolari koji je svjestan da im je potreban netko s dugogodišnjim iskustvom u padanju.

“Isprva smo mislili angažirati rejting Tomislava Karamarka da nam pojasni kako ćemo kvalitetno i konstatno padati, ali ustanovilo se da je on toliko pao da do njega ne možemo više doći”, razočaran je bio Scolari.

“Srećom, naši su skauti tražeći Karamarka u Hrvatsko čitali vaše novine. Isprva su željeli angažirati novinare Jutarnjeg lista jer se nisu mogli načuditi činjenici da novinarstvo može pasti tako nisko, ali onda su vidjeli članak koji je presudio”, dodaje Scolari.

Naime, brazilski skauti naišli su na članak koji kaže da je hrvatski bruto društveni proizvod i deveto stoljeće zaredom u konstantnom padu.

Hrvatski ministar financija poznat po tome što nije Linić potvrdio nam je ove navode.

“Istina je. Hrvatski BDP otputovao je za Brazil gdje će brazilske reprezentativce podučiti savršenom padanju”, dodaje ministar Nelinić koji nije želio komentirati hoće li Brazilci hrvatski BDP, osim nogometašima, pokazivati i gladnom narodu koji prosvjeduje nebi li im pokazali kako ima i gorih zemalja od njihove.

Odlaskom BDP-a iz Hrvatske Karamarkov rejting tako je ostao usamljen na vrhu ljestvice stvari s najvećim padom. Trenutno ga slijedi popularnost Baruna čija sudbina ovisi o rezultatu hrvatske reprezentacije, odnosno izvođenju svog hita “Neka pati koga smeta”, pjesme koja je proglašena jedinom stvari uz žohare i Vladimira Šeksa koja je u stanju preživjeti nuklearnu kataklizmu.

Razveseli nas klikom:

0 comments