Velika youtube ofenziva: Hrvatski nacionalisti u brzom prepadu tisućama nacionalističkih komentara zasuli pjesme srpskih izvođača

Nakon početnog šoka, srpski ekstremisti su se pregrupirali i sada pružaju žilav otpor na komentarima Cecinih klipova

Sinoć oko 20 sati specijalne postrojbe sastavljene od najiskusnijih hrvatskih nacionalističkih komentatora Youtube klipova upali su na komentare raznih srpskih izvođača te u nekoliko sati napisali na stotine komentara kojom su hrvatsku povijest veličali nad srpskom. Srpske besposlene komentatore ovaj je prepad uhvatio potpuno nespremne jer su bili uvjereni da bogobojazni Hrvati neće poduzimati nikakve akcije na blagdan Velike Gospe. Rezultat ove neočekivane ofenzive bio je da su komentari srpskih izvođača vrvili hrvatskom nacionalnom retorikom. Slojevito strukturirani i laicima teško shvatljiv komentar “četničko govno” ispod jednog Joksimovićevog klipa u hipu je lajkalo preko stotinu ljudi, a o nespremnosti srpskih Youtube ratnika najbolje svjedoči podatak da je odgovor “mater vam ustašku jebem, opet čese krv liti” u nekoliko minuta dobio na desetke negativnih ocjena.

Prikaz jednog segmenta ogorčene borbe dvaju iskusnih Youtube ratnika. Ne pokušavajte pronaći smisao ovog dijaloga.

Nakon početnog šoka desetkovani srpski komentatori pokušali su odgovoriti teškom artiljerijom. Počeli su učestalo koristiti CAPS LOCK te ostavljati dojam komentarima na ćirilici, ali rezultati su bili poražavajući. U nekoliko sati ofenzive srpski komentatori izgubili su primat na više od četrdeset klipova raznih pjesama na kojima su, snagom argumenata čim bi drugim, do sada bilježili same uspjehe. Razlog ovom teškom udarcu analitičari vide u činjenici što je jedan od glavnih komentatora, Lazar1389, na ljetovanju u Grčkoj.

Osokoljeni hrvatski Youtube ratnici u ranim su jutarnjim satima napravili drski prepad u samo srce srpske nacionalističke Youtube enklave – uratke Baje Malog Knindže. Korišteno je na desetke iznimno argumentiranih teza o nepostojanju srpstva, a odgovaralo se zazivanjem linije Virovitica- Karlovac- Karlobag i veličanjem najiskusnijih svjetskih genocidlija – Slobodana Miloševića, Ratka Mladića i Radovana Karađića. Ipak, ovaj napad je zaustavljen nakon što su se Srbi pregrupirali i pozvali pojačanja. Hrvati su munjevitom reakcijom pozvali pojačanja iz raznih Facebook grupa koje se od neželjenih pogleda brane jezikom s iznimno kompliciranom gramatikom koji na trenutke nalikuje hrvatskom (Vijera u Boga i Hrvacka sloga, Ponos i dika, uvjek uz Poglavnika…), a na brzinu je sastavljena i kažnjenička bojna od raznih bannanih forumaša. No, iz samog šupka interneta, sa četničkih foruma, pristiglo je nekoliko desetaka gerilaca koji su argumentima na Thompsonove pjesme uspješno odbili hrvatsku jutarnju ofenzivu.

U popodnevnim satima fronta se više manje stabilizirala te se sada vode ogorčene borbe ispod Cecinih klipova. Od početnog argumenta o “četničkoj droljetini” trenutno se, na temelju nekoliko doktorskih disertacija i dvadesetak povijesnih knjiga, raspravlja o statusu Bosne u desetom stoljeću i pripadnosti iste Hrvatskoj ili Srbiji.

“Sinoćnjim učestalim komentiranjem uspostavili smo potpunu kontrolu nad dvadeset i jednim klipom koje su do sada držali srpski komentatori.” govori nam komentator pod imenom CroWarrior koji je poznat i pod nadimkom Magla, zbog toga što je ispod jednog naizgled benignog klipa o najobičnijoj magli komentarom “A kada je nama Stjepan Radić govorio da ne idemo kao guske u maglu” započeo raspravu o povijesti što je bio dokaz da nijedan klip nije siguran od balkanskih nacionalizama.

Razveseli nas klikom:

0 comments