Nakon Štimčeve izjave kako je poziv u reprezentaciju Sammiru prilika da sredi život, članovi komune ”Druga šansa” iz Valpova poručuju da i oni znaju s loptom

A ne piju.

Sammir se u ovaj kafić samo svratio popišati jer je u Galleryja bila gužva

ZAGREB – Vlasnici nekoliko šminkerskih klubova na zagrebačkom Jarunu čitali su u nevjerici današnje izdanje Jutarnjeg lista. Dobro, nisu bolje ni zaslužili kad kupuju Jutarnji, a ne pomaže im ni nazovi glazba koju u svojim prostorima puštaju, ali u nas srce uvijek bilo mekano pa priznajemo da nam ih je na trenutak bilo žao.

”Očajan sam! Otkad je onaj mladić oslijepio zbog količine zlatnih lančića u klubu, promet mi je opao za 40%. Sad još ovo! Čim je taj Sammir zaslužio poziv u repku? Čovjek je zadnji put potrčao kad smo za prvi april napravili spačku da je nestalo whiskeya. U drugi klub!” kaže vlasnik jarunskog kluba ”Gallery”.

Ništa bolje raspoloženje nije vladalo ni u ”Mansiona” u kojem su sljedećeg tjedna trebali otpočeti radovi na konstrukciji novog separea s otiskom Sammirove guzice.

”Da, istina je. Radnim danima Sammir je činio 80% našeg prometa, vikendom 60%, osim kad bi Josip Kuže dobio na ruletu” kaže nam Josip, konobar u Aquariusa.

No, stara poslovica kaže: ”Dok jednom ne smrkne, drugome ne svane”. Svanulo je tako ubojicama, lopovima, silovateljima, Sanaderu, narkomanima, prodavačima katoličkih kalendara, nasilnicima, pijancima. Naime, svi su se oni pronašli u izjavi Igora Štimca kako je Sammiru poziv u reprezentaciju prilika da sredi život.

Najbrže su reagirali članovi komune ”Druga šansa” iz Valpova koji su u Rusanovu 13 poslali službeni dopis u kojem tvrde ”da im ne bi škodilo malo sređivanja života”. Dopis su potpisali Ivica Š., narkoman/desni bek i Marijan B. obiteljski nasilnik/centarfor.

Razveseli nas klikom:

0 comments