Pinokio oduševljen Sanaderovim nastupom u Nedjeljom u dva

Sanader je odmah nakon emisije dobio poziv za gostovanje u emisiji Na rubu znanosti gdje će objasniti kako je Mladen Bajić bio u dosluhu sa Darth Vaderom koji je Sanaderu zamjerio susret s Gandalfom u južnoj Narniji prije tri godine.

SVIJET – Svjetska lažovska scena dobila je novu zvijezdu. Iako se Sanadera u lažovskim krugovima već godinama tretira kao potencijalnu zvijezdu, nakon današnjeg gostovanja kod Stankovića postalo je jasno da je zvijezda rođena, a Andrija Hebrang izgubio je vodeće mjesto na ljestvici najvećih hrvatskih lažova. Iako do Hebranga nismo uspjeli doći, kasno popodne uspjeli smo dobiti najpoznatijeg svjetskog lažova – Pinokia koji je apsolutno oduševljen Sanaderovim jednosatnim proserom.

Djelatnici Sobe za rušenje Sanadera samo su vrh ledene sante ogromne kozmičke urote protiv umiljatog nevinog janjeta Ive Sanadera

„Pa kako čovjek priča! Toliko je izlagao da je meni narastao nos samo dok sam ga slušao. Sva sreća da njemu nakon svake laži ne raste nos jer bi vrlo brzo ušao u mađarski zračni prostor i eto ti još jednoga graničnog spora. Hahahaha, vama vjerojatno nakon svake laži političara naraste vanjski dug, hahahaha“ oduševljen je bio Pinokio u svojoj izjavi koja sadrži i humor u tragovima.

Svjetske lažove posebno je oduševila izjava o tzv. ”sobi za rušenje Sanadera” u kojoj pet posebno obučenih ljudi analizira svaki zarez samo kako bi, iz čiste zlobe, napakostili poliglotu Sanaderu.

Iako su brojni novinari i dežurni kritičari Sanaderov shizofreni ispad tretirali kao shizofreni ispad, redakcija Sprdexa uspjela je pronaći spomenutu sobu koja je dobro skrivena između drugog i trećeg kata USKOK-ove zgrade u Narniji.

U prvi mah pomislili smo da se radi o legendarnom LAN partiju djevaca s FER-a, no pomnijim pregledom uočili smo hrpu spisa u kojima je crvenom bojom označen svaki zarez.

”Da, suđenje je praktički gotovo pa sad mogu reći. Ja sam profesionalni rušitelj Sanadera. Doktorirao sam na Oxfordu s temom ”Kako analizom zareza dokazati gospodarski kriminal”” rekao nam je Marko Bodrožić, 32-godišnji rušitelj Sanadera koji se voli pohvaliti da je bivšeg premijera osobno upoznao na lezbijskom oblaku u sjevoroistočnom dijelu Međuzemlja.

Razveseli nas klikom:

0 comments