Josip (6) od kasice za psovke tokom Europskog prvenstva namjerava platiti studij u Americi

I kupiti Playstation 3.

''Odlicno, ulazi Olic. Bice pala''. Josip M.

KULENBEG – Slaven Bilić objavio je popis putnika na Europsko prvenstvo s kojim su zadovoljni valjda samo oni koji su se na tom popisu našli. I dok ostatak javnosti lamentira o Kaliniću, Vrsaljku i drugim nogometašima koji bi nam zasigurno donijeli naslov europskog prvaka, poduzetni Josip Milinović iz Kulenbega kraj Imotskog odlučio je pametnije utrošiti svoje vrijeme. Za razliku od ostalih 4 milijuna građana Hrvatske, šestogodišnji Josip je shvatio kako mu priča o nogometu neće značajnije utjecati na kvalitetu života.

”Jucel cam bio zlocest i tata me poslao spajkiti bez vecele. Bio cam dosta gladan i lazmišljao cam o tome kako cu biti clavan nogometas. Onda cam skuzio da nikad necu biti clavan nogometas. Tata je plicao kako bi letaldilana patka svatila da tleba pozvati Kalinica u leplezentaciju, a meni je palo na pamet da kad bude plvenstvo zaladim pala za skolovanje. I cokoladu” kaže simpatični Josip.

”Josip je bogati uvik bija pametniji od ostale dice. Nekidan mi crkla televizija, kineska pu pizda in materina, i mali je popravio, Isusa mi. Nema ti kod nas, ako oće u školu neka iđe, propadne li mu škola, ima u mene dva traktora. Njemačka Boga in jeben, neće se oni pokvarit. Hehehehe” demonstrira nam Josipov otac kako je mali genijalac došao na ideju u kasici za psovke.

Iako ova nesvakidašnja priča može nadahnuti djecu diljem zemlje, treba ipak naglasiti kako ne može svaka kasica izdržati količinu psovki koju proizvode umovi Dalmatinske zagore. Josip je tokom prijateljske utakmice s Estonijom testirao prototip kasice. U osmoj minuti više nije bilo mjesta za kovanice. Odmah je sjeo za kompjuter i tražio bolje rješenje. Međutim, obje hrvatske željezare već su odbile projekt budući da ”na stanju nemaju dovoljno potrebnog željeza”.
Josip je konačno preko e-baya kupio industrijsku kasicu kojom su kineski radnici u ne tako davnim vremenima pomagali gospodarstvo svoje Narodne republike.

”A neka mali radi šta oće Boga mu ljubin. Zva je on tog Ebaja, kaže da će kasa doć brzo. Al đava ti to odnio, raspast će se to do poluvremena, sve je to iz Kine smeće” zaključuje Franjo Milinović.

Poslovično poduzetni Imoćani Josipu su već predložili i da odvoji 20 lipa od svake pive i cigareta po koje ga otac pošalje u dućan tokom Eura.

”Nicam lud. Onaj ludi Linic bi mi odma poclao poleznu incpekciju” zaključuje Josip.

Razveseli nas klikom:

0 comments