Virus Zapadnog Nila nakon dolaska u Hrvatsku obolio od depresije

“Iako ćemo Hrvatsku nerado pamtiti, ipak smo oduševljeni načinom na koji brojni hrvatski političari godinama parazitiraju na javnoj sceni. Te spoznaje ćemo svakako iskoristiti u sljedećim mutacijama” na odlasku iz Hrvatske izjavio je glasnogovornik virusa Zapadnog Nila.

HRVATSKA – Virus zapadnog Nila, koji se prošlog tjedna pojavio u Hrvatskoj, neće po dobrom pamtiti ovogodišnje ljetovanje u posezoni. Iako je dočekan uz veliki strah i bojazan da ćemo se opet cijepiti injekcijama koje liječe od virusa, ali svejedno ubiju čovjeka nekom nuspojavom, čini se da je imunološki sistem Hrvata razvio efektan sustav zaštite od opasnog nametnika.

U sljedećim mutacijama virusi najavljuju da će u potpunosti preuzeti taktiku hrvatski političara kada treba nasjesti na proračun, a čemu, što je vrlo bitno, već stoljećima nema lijeka.

Kako saznajemo iz osječkog virologa Mira Genića, prošlog tjedna jedan virus mu se požalio na kroničnu depresiju, letargiju i besparicu i to nakon što je napao jednog mladića ispred osječkog Zavoda za zapošljavanje. Iako se pretpostavljalo da se radi o izoliranom slučaju, posljednjih dana više se virusa pojavilo sa simptomima poznate hrvatske depresije, koja odlično uspijeva na područjima visokog vanjskog duga, negativnog BDP-a i iznimne nezaposlenosti.

„Više virusa zadnjih mi se dana žalilo na kroničnu besparicu. Iako su depresija, malodušje i besparica poremećaji koji se javljaju u brojnim zemljama istočne Europe, da je riječ o hrvatskom soju ove bolesti zaključio sam kada su se u čekaonici virusi između sebe posvađali oko ustaša i partizana, te valorizaciji Josipa Broza Tita u povijesti. Ne tim riječima, naravno“ govori nam dr. Genić. On upozorava viruse da ne paničare, ali u slučaju da osjete neki od gore spomenutih simptoma obavezni su se javiti u najbliži Dom zdravlja.

Posebno je naglasio da “jebavanje lopovske matere političarima” svakako je jedan od simptoma, ali zbog njega ne moraju žuriti na pregled, dok se krajnji stadij bolesti manifestira čitanjem kolumni Ivana Zvonimira Čička i slaganjem s njegovim tezama.

Predstavnik virusa za zapadni Balkan izjavio je da je Hrvatska katastrofa i da će o ovom incidentu obavijestiti svjetsku uniju virusa te da nijedan soj više neće doći u Hrvatsku. S obzirom koliko je bahat bio učinilo nam se da je on osobno naletio na Čačića, ali on nam to nije ni potvrdio ni demantirao.

Razveseli nas klikom:

0 comments