Milanović: “Od svih glupih poteza ove Vlade, otvaranje Facebook profila bio je najgluplji”

”Od ponedjeljka se prebacujemo na Google+, dobit ćemo i bonus za jubilarnog petog stvarnog korisnika” dodao je premijer.

U jednom elaboratu pisalo je i kako je goreprikazana tehnika jedini ispravan način tipkanja, čime je konačno objašnjena ”smislenost” većine postova Vladinog Facebook tima.

ZAGREB – Doživjeli smo i to! Nakon afera Holy i Čačić, raskidanja kolektivnih ugovora, novih poreza, izražavanje podrške Bajiću itd., premijer Zoran Milanović konačno je priznao kako je njegova Vlada učinila jedan glup potez – otvorili su Facebook profil.

Iako ostaje u potpunosti nejasno kojem se članu kabineta učinilo zgodnim da superbogatim i superzadovoljnim Hrvatima omogući direktno obraćanje osobama koje smatraju odgovornima za sveopće blagostanje u kojem žive, premijer je naglasio da će interna istraga u najkraćem mogućem roku otkriti sabotera.

”Prema trenutačnim saznanjima, navodno je nekoliko državnih agencija, vješto skrivenih u raznim dijelovima birokratskog aparata prema naputku Ive Sanadera, i nakon primopredaje vlasti nastavilo poslovati s Fimi Medijom. Prije nekoliko mjeseci iz neke od spomenutih agencija na moj stol je stigao elaborat od 40 milijuna kuna u kojem je pisalo samo ”Otvorite Facebook”. Iskreno, računao sam da se radi o nekoj inozemnoj PR agenciji koja nam i inače dvije riječi naplati 40-ak milijuna kuna i naložio da se otvori profil. Sad se osjećam gluplje nego onaj put kad sam povjerovao da je Ljubo Jurčić liberal” izjavio je premijer.

U trenutcima u kojima ovo pišemo na Markovom trgu traje bjesomučna potraga za tzv. Sanaderovim agencijama iz kojih bi svakog dana mogao stići novi preplaćeni eloborat.

”Dosad smo pročešljali preko 2000 agencija i bolje da vam ne govorimo što smo sve našli. Neke od njih su toliko zaglavljene u vremenu i prostoru da su razvile vlastiti jezik. U jednoj smo našli nekoliko potomaka ljudi koje je u državni aparat uhljebio Franjo Josip, pitaju što ima nova s Habsburgovcima i je li završio Krimski rat” šokiran je jedan visokopozicionirani član Vlade koji je odmah nakon izjave požurio u svoj kabinet kako bi spriječio da interna istraga otkrije 3 agencije u koje je osobno uhljebio svu djecu kartaških partnera njegova oca.

Razveseli nas klikom:

0 comments