Bog: ”Ozbiljno razmišljam da čudesno ozdravim ovog Tarika Filipovića samo da prestane kukati po novinama”

”Uzmi ga k sebi” odgovorili su mu podanici s ovog svijeta.

Upitan oduzima li mu, kao većini normalnog svijeta, Facebook previše vremena Gospod je samo kratko komentirao ''da je to dobro, izmislio bih ga ja, a ne Đavo''
Upitan oduzima li mu, kao većini normalnog svijeta, Facebook previše vremena Gospod je samo kratko komentirao ”da je to dobro, izmislio bih ga ja, a ne Đavo”

SPONZORIRANI ČLANAK – Moralo se i to jednom dogoditi. Najveća društvena mreža na zemlji konačno je proširila svoje krakove i do ”onoga” svijeta. I to ne samo da je proširila, već je čarima Facebooka podlegnuo ni manje ni više nego osobno Bog koji je prije nekoliko dana otvorio svoj profil i objavio prvi status.

Iako iz nekog razloga ovaj veličanstveni događaj nije popraćen u Hrvatskim medijima, Bog se, sasvim nesvojstveno sebi, uopće ne ljuti zbog toga:

”Ma gledajte. Znate da sam svašta radio kad bi ljudi zaboravili na mene. Pretvarao sam ih u sol, rušio gradove, ubijao čitave narode. I pogledajte gdje me je to dovelo? Na zemlji je više crkava nego Kerumove vanbračne djece. Neću više biti osvetoljubljiv, nego samo ljubljiv. Vrijeme je da Bog zakorači u 21. stoljeće! Volite me, ne volite me, meni je svejedno, samo mi lajkate postove” ekskluzivno za Sprdex izjavio je Svemogući.

No, teško je ne zapitati se koliko je uistinu svemoguć budući da je u nekoliko dana postojanja sakupio tek pedesetak virtualnih prijatelja.

”Kao da ima više istinskih katolika u Hrvatskoj” brani se Bog, ali ne možemo se oteti dojmu kako mu nije drago zbog popularnosti usporedive s prosječnim apsolventom FER-a.

Srećom, među ovih pedeset sretnika nalazi se i vaša novinarka koja svakodnevno uživa u Božjim statusima o Thompsonu (”Thompsonov novi album zove se ”Ora et labora”. Možda je bolje ”Ora et non labora” s obzirom da je prvi čovjek u zemlji kojem su platili da ne pjeva”), ali i generalnim razmišljanjima o životu (”Ponekad se pitam kako bi svijet izgledao da sam prvu priču u Bibliji nazvao ”Adam i deva”).

No, ono što je posebno zanimljivo i što je bio direktan povod ovom ekskluzivnom razgovoru je današnja Božja poruka u kojoj kaže kako ”ozbiljno razmišlja da čudesno ozdravi Tarika Filipovića samo da ovaj više ne kuka po novinama”.

”To sam napisao u afektu. Pa čovjek je slomio nogu, a u medijima kuka kao da je ostao bez glave! Sad mi je malo žao što onaj automobil koji sam poslao na njega nije išao koji kilometar brže. Priznajem, na trenutak sam razmišljao hoću li popodne provesti tako da pošaljem kakav potres u Indiju, da se ukažem na prepečencu u Teksasu ili da čudesno ozdravim Tarika. Odlučio sam se ipak za ovo drugo” za kraj je izjavio Bog koji ipak nije mogao izdržati te nas je zamolio da obavijestimo naše čitatelje da prihvaća sve friend requestove.

Facebook stranicu Gospodina Boga pronađite na ovom linku.

Razveseli nas klikom:

0 comments