Dobio T-com službu za korisnike nakon samo 35 minuta čekanja na liniji

T-com je sličan skandal imao i 2010. godine, kada je jednom korisniku opomena kasnila jedan dan, a isključenje interneta zbog neplaćenog računa kasnilo je čak 15 minuta od predviđenog.

Domagoj Gašpar (27) iz Zatona prijateljima je na današnjoj kavi tvrdio da je sinoć zvao T-com službu zbog kvara te operatera dobio nakon manje od 35 minuta čekanja na liniji. „Ma šta je tebi sipalo u kavu da pričaš pizdarije“ smijao se svom prijatelju Goran, uvjeren da Domagoj ima mentalnih problema. Ipak, iako su svi u društvu mislili da je riječ o šali, Domagoj je, uporno poput korisnika koji zovu T-com službu za korisnike, inzistirao na istinitosti svoje priče.

Legenda kaže da je jedan čovjek jednom nazvao službu za korisnike radi pomoći pri instalaciji novog telefona (na slici), da bi, u trenutku kada ih je dobio, već imao novi Iphone 5, što je onda iskoristio da se raspita oko njega. Rekli su mu da nazove ponovo za 15 minuta.

„Ma Domagoj je u društvu poznat kao duša svake zabave. Njemu je cijeli život jedna velika šala i u svakoj situaciji nalazi razlog za pošalicu, a pogotovo kada je u blizini Marina, konobarica lokala u kojem smo bili. Bili smo uvjereni da se šali, želeći je fascinirati“ govori nam Ivan, Domagojev prijatelj koji je naposljetku povjerovao da se zaista nešto čudno dogodilo sa T-com službom za korisnike. „Ma ne vjerujem da je dobio za 35 minuta, ali ako je dobio unutar tri sata, to je nevjerojatno“ završava Ivan koji je, priča nam, jednom osam dana čekao na javljanje operatera u čemu, kako kaže, nije jedini.

Tragom priče koja se proširila Zatonom, kontaktirali smo Domagoja koji je počeo svoju priču: „Nazvao sam 0800 9000 i pritisnuo jedan za informacije o kvaru, zatim nulu za povratak u glavni izbornik, pa opet jedan za prijavu Internet kvara, pa dva za smetnje u mreži, pa skalu za razgovor sa operaterom. Uvijek sam mislio da bi bilo zgodno ispsovat mu svašta pa stavit na youtube, stoga uvijek snimam razgovore sa agenitma“ počinje Domagoj svoju nesvakidašnju priču. „Ipak, nakon što mi je triput ponovilo kako su svi operateri zauzeti upitima korisnika odložio sam mobitel sa namjerom da se vratim, kao i inače, nakon tri četiri sata i pričekam javljanje operatera“ govori Domagoj koji inače ne gubi vrijeme na javljanje agenata čekanjem. Tako je, jednom, nazvao navečer oko osam sati, otuširao se, izašao vanka, napio se, razbio auto, neuspješno bario, potukao se, pijan mokrio na ulici, bio priveden u postaju te pušten sutra oko jedan popodne, taman da stigne na javljanje prvom slobodnom operateru koji se javio oko 14 sati.

Ovoga puta nije bilo tako. Domagoj se zavalio gledati filmove, a nakon dva sata, kada je išao provjeriti, nikoga nije bilo na vezi. Reprodukcijom snimljenog razgovora nepobitno je utvrđeno da se operater T-coma Domagoju javio nakon rekordnih 35 min i 17 sek što je duplo bolje od dosadašnjeg hrvatskog rekorda. “Bio sam izvan sebe. Godinama se priča o čovjeku koji je službu za korisnike dobio unutar sata, ali nikad nisam znao jel to istina ili obična bapska legenda. I evo, sad se to meni dogodi, a mene nema na liniji” govori nam Domagoj glasom u kojem su se mijenjali sreća i tuga.

Iz T-coma su zgroženi ovim ispadom svog operatera, te nas uvjeravaju da je ovo izdvojeni slučaj. “U znak isprike našim klijentima, sutra nitko na javljanje operatera neće čekati ispod pet sati” kratko su nam prije nekoliko trenutaka rekli agenti besplatnog telefona koje smo izbirali u jedan sat popodne.

Razveseli nas klikom:

0 comments