Premijer Milanović ponudio neoboriv dokaz nevinosti: “Da sam organizirao sve o čemu Linić priča, to bi značilo da sam sposoban”

“Ja smatram, a pod smatram mislim da mislim, da bih, da sam uistinu toliko sposoban, nekad u ove dvije godine mandata pokazao, natuknuo ili makar ukazao na mogućnost da sam sposoban. Ponudite mi dokaz, priznajem krivnju” u svom stilu dodao je premijer.

ZAGREB – Nakon što je bivši ministar Linić u četvrtak 29.5. svojom press konferencijom istakao kandidaturu da se na listi najdosadnijih trenutaka u hrvatskoj TV povijesti ugura među 50 Bozanićevih propovijedi, u petak kasno popodne prvi su novinari počeli dolaziti svijesti.

– Bilo je užasno, čim sam ušao na presicu zabolila me glava, sjećam se samo monotonog zvuka trubi i pištaljki. A onda su ispred dvorane počele demonstracije. Pokušao sam ostati pri svijesti, ali mozak mi se preventivno ugasio kad je Slavko počeo pričati o tome kako porez na nekretnine nije porez – izjavio je za Sprdex Stjepan Rimac, novinar Večernjeg lista kojeg urednik ne voli pa je nakon Linićeve presice već sutradan poslan na onu Zorana Milanovića.

– Fotoaparat, notes, diktafon, hrana i piće za 4 dana, ovaj put sam se kvalitetno pripremio za Milanovićev monolog, ali na čuđenje svih prisutnih premijer je, umjesto 917 rečenica koje počinju sa zamjenicom “ja”, sve Linićeve argumente oborio u samo nekoliko minuta – prepričava Rimac.

– Da sam uistinu organizirao sve to o čemu Slavko priča, to bi značilo da sam sposoban. Optužbe su monstruozne, to je isto kao da ministra Grčića optužite da radi ili ministra Bauka da postoji  – izjavio je premijer i, slažu se svi, poslao Linića u političku mirovinu.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments