Duh Franje Tuđmana snimljen na zapadnoj tribini maksimirskog stadiona

Iz Dinama još nema službene objave o tome kandidira li i Franjo za nagradu od milijun kuna.

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA: U njegovo vrijeme Boysi su barem punili stadion da bi mu 90 minuta jebavali majku. Mamić nije te sreće.

ZAGREB – Od davnina je poznato kako se duhovi, aveti i spodobe najviše vole ukazivati na oronulim, praznim i napuštenim mjestima. Bilo je, stoga, samo pitanja dana kada će i Dinamov stadion dobiti svog duha. I dobio je, i to kakvog.

Kao što smo vam već ekskluzivno javili, naš čitatelj Miro Tomljenović iz čiste obijesti krenuo je okinuti jednu sliku praznih maksimirskih tribina i našaliti se na svom blogu kako ne zna je li na nogometnoj utakmici ili sajmu knjiga u Špičkovini. Kad je već bio na stadionu, odlučio je sjesti i pogledati utakmicu između Dinama (nogometni klub koji je u Zagrebu bio prilično popularan prije pojave Medveščaka) i francuskog PSG-a.

”Dok sam čekao početak utakmice švrljao sam malo po fotoaparatu i gledao slike praznih tribina. Odjednom sam na fotoaparatu ugledao duha, a kunem se bogom da na tribini nije bilo ni pasa dok sam slikavao.  Nisam ni čekao hoću li osvojiti milijun kuna, odmah sam otrčao kući i poslao vam sliku” izjavio je Miro dok smo mu uručivali nagradu od tisuću kuna, iako bi dali i milijun da je pitao.

Slika je, naravno, loše kvalitete, ali svi eminentni fotografski stručnjaci s Instagrama se slažu kako ovdje nije riječ o Photoshopu. Da se uistinu radilo o duhu nakon utakmice nam je potvrdio i Zlatan Ibrahimović:

”Ako ste pratili po medijima  i na prošloj utakmici koju smo igrali uslikali su duha. Mislio sam: ”ma nije moguće da se ovo opet događa”, ali duha nisam mogao ne primijetiti jer je bio jedini gledatelj na zapadnoj tribini.”

Pomnijom analizom i usporedbom sa starijim fotografijama nedvojbeno je utvrđeno da se na fotografiji nalazi nitko drugi doli Franjo Tuđman, najveći navijač popularne Croatije koji je za života u slobodno vrijeme ponekad i vodio državu. Unazad.

Izvjesno je kako je Tuđman ovim ukazanjem želio poručiti kako ni smrt nije opravdanje za izbivanje s utakmica zagrebačke svetinje. Sam Đavo zna kako je Franjo uspio pobjeći iz Pakla da bi prisustvovao ogledu Dinama i PSG-a, ali ovim činom još jednom je dokazao kako njegova krv nije crvene već plave boje. Naravno, za službenu potvrdu razloga i motiva ukazanja bivšeg predsjednika ipak treba pričekati sutrašnju konferenciju za medije na kojoj će najveći tuđmanolog današnjice, Tomislav Karamarko, svojim lucidnim teorijama potpuno rasvijetliti ovaj naizgled neobičan slučaj.

Razveseli nas klikom:

0 comments