Mladić razočaran spoznajom da nikog na internetu zapravo nije briga za njegovo mišljenje o raznim temama

S pozitivne strane, sada će napokon imati nešto zajedničko sa senilnim djedom.

Domagoj se jednom slučajno naslonio na tipkovnicu i time otpočeo online svađu u komentarima na Indexov članak o financiranju Crkve

KRIŽEVCI – Domagoj Filipović (25) iz Križevaca prijateljima je danas priznao kako je prilično razočaran suvremenim hrvatskim društvom i kako više nema namjere svoje stavove i razmišljanja dijeliti putem društvenih mreža, foruma i u komentarima članaka na portalima.

Domagoj već godinama uporno upozorava na razne društvene anomalije te ima odrađenih preko 800 tekstualnih bitaka u komentarima članaka na raznim portalima. Iako je godinama bio uvjeren da radi pravu stvar, jučer je shvatio bolnu činjenicu da njegov online aktivizam svijet neće učiniti boljim.

Sve je počelo u ranim jutarnjim satima kada se probudio s ”mamurlukom većim od libida diktatora s Bliskog istoka čije nedemokratske metode nikako ne podržava, ali iz socio-povijesne perspektive…” blablabla polusatnim monologom natjerao je Domagoj vašeg novinara da krvavo zaradi honorar.

Bilo kako bilo, ovaj student povijesti odlučio se našaliti sa svojim cimerom i kolegom s Filozofskog fakulteta i postaviti mu neku Thompsonovu pjesmu kao status na Facebooku. Budući da se nije mogao sjetiti nijedne odlučio je posjetiti vlastiti Facebook profil i pogledati snimku na kojoj zajedno s desetak mladića gol do pasa pjeva Thompsona, što se i nakon 3 godine prepričava po hodnicima Filozofskog.

”Na moje zaprepaštenje, na news feedu nisam mogao pronaći  svoj dvotomni status o tursko-sirijskom sukobu i ulozi Amerikanaca. Malo sam prčkao po njegovu profilu i shvatio da na hide listi ima ljude podijeljene u tri kategorije: ”obitelj 40+”, ”dosade s faksa” i ”borac za pravdu iz kreveta”. Pogodite u kojoj sam bio” tužno će Domagoj.

Nakon ovog otkrića konačno je zbrojio dva i dva i shvatio da njegove pronicljive tekstove i komentare ne čita gotovo nitko. Istog trenutka obavijestio je prijatelje da se povlači iz online aktivizma i dobio mnoštvo lajkova. Potporu mu je pružio tek kolega Romeo Lukač, ali njegovo mišljenje ne uvažava gotovo nitko nakon što je izjavio da više voli gledati nogomet nego biciklizam. Zaprepašteni svjedoci ove blasfemične izjave organizirali su Plenum na kojem su Lukačevi stavovi proglašeni ništavnim, a, zanimljivo, bio je to i prvi poraz radikalne struje koja je Romea htjela potpuno pokopati i nazvati ga mediokritetom.

Razveseli nas klikom:

0 comments