Nakon što je iz trgovina povučeno 5 tona kineskih čačkalica, Štimčev populizam i službeno je postao najjeftinija stvar u Hrvatskoj

Iako nas neki mediji vole uvjeravati da je travnjak u osječkom Gradskom vrtu uništila kiša, pravi krivac je ljigavost koja se već dva dana cijedi s izjava Igora Štimca.

Evo ovako ja fino provjerim ima li koga u Mamićevoj guzici, ako je slobodno onda fino uđem i pitam što da radim. Beskompromisno!

OSIJEK – Otkako je zasjeo na mjesto prvog čovjeka do stražnjice Zdravka Mamića, Igor Štimac se svim silama trudi povratiti narušeni kredibilitet koji je teškom mukom stekao neprestano ponavljajući 3 izlizane fraze kao sukomentator na HRT-u.

Iako je svojom maestralnom upotrebom izraza ”devijacija” umjesto ”odbijanac” osigurao potporu cjelokupne sportske javnosti, u posljednje vrijeme Štico nezadovoljno klima glavom dok mu njegovi PR stručnjaci izlažu podatke o nezaustavljivom padu popularnosti.

”Kvragu, ovo se mora zaustaviti!” u svom stilu rezolutno je zaključio izbornik i dodao ”ako dopuštaš Zdravko?”, priča nam naš izvor iz Rusanove.

Mamić je prvih nekoliko trenutaka proveo guglajući na mobitelu što je to ”popularnost” i zatim potvrdno kimnuo glavom. Od tog trenutka čitava vrhuška HNS-a posvetila se samo i isključivo jednoj stvari – odabiru restorana za večeru.

No, uvjerava nas naš izvor, Štimac uopće nije uživao dok mu je, kao i obično, Mamić bacao mrvice sa stola. Morili su ga podaci o padu popularnosti, razmišljao je dugo, preko 3 minute, a onda se konačno dosjetio. Koje četiri stvari Hrvati najviše poštuju? Vjeru, konstantno referiranje na rat, isprazni populizam i Facebook.

Prve tri stvari je već imao u malom prstu, a od jučer se konačno domogao i ove posljednje. Čitavu noć umakao je svoje stavove u koncentrat ljigavosti i jeftinoće kojeg je posudio od hrvatskih biskupa. Čitavu noć glancao je i dorađivao svoju prvu Facebook objavu, a onda, tamo negdje pred zoru, konačno je uspio. Mi se ne usudimo pročitati.

Razveseli nas klikom:

0 comments