Divlje svinje ometale promet, urinirale po pločniku i demolirale kafiće po Karlovcu. Iz Mladeži HDZ-a poručuju da prihvaćaju izazov

Za razliku od mladih HDZ-ovaca, divlje svinje nisu pjevale ustaške pjesme.

Divlja svinja odlučila se našaliti pa je zamolila policajce da je iz kafića odnesu kao pijanog HDZ-ovca

KARLOVAC – Krdo divljih svinja koje je tijekom jutra okupiralo Karlovac mnoge je građane podsjetilo na ne tako davna vremena kad su, nakon nadaleko poznatih veselica Mladeži HDZ-a, dane provodili tražeći najmilije i zbrajajući štetu.

„Sjedio sam u praznom kafiću i rješavao križaljku. Odjednom sam čuo prasak stakla. Odmah je pao i jedan stol. Pomislio sam: „Evo ih sa izborne skupštine.“ Ipak, kada sam podigao glavu imao sam što i vidjeti. Umjesto pet-šest pijanih sinova lokalnih hadezeovskih moćnika koji će me ugnjaviti da puštam Juru i Bobana pa Daru Bubamaru pa Juru i Bobana, kroz kafić je trčala divlja svinja. Iako je bacila još dva stola, grohotom sam se nasmijao. Svinje su, negdje sam pročitao, ipak razumna bića“ govori nam Luka Milić, konobar u l kafiću koji je nespretnu svinju uspio ispratiti bez pomoći policije, što kod mladih HDZ-ovaca, naglašava, nikada nije bio slučaj.

Osim što su radile nered po mnogim kafićima, svinje su se neprimjereno ponašale i po karlovačkim ulicama. Zapišavale su ulaze zgrada, gurale lokalno stanovništvo te nisu stajale na crveno svjetlo na semaforu. „Ma naši HDZ-ovci to obave do jutarnje kave. Poslije njih posjet divljih svinja dođe nam kao večer lijepe poezije” priča nam vlasnik kafića koji je strašno ljut na novinare jer su svinje nazvali divljima.

Kroz popodne se oglasio i lokalni ogranak Mladeži HDZ-a koji je ogorčen pojavom konkurencije u Karlovcu. Dvanaestero članova koji trenutno nisu u zatvoru najavljuju kako ova provokacija definitivno neće proći nekažnjeno.

”Već idućeg vikenda ćemo se tako ponapijati da će Karlovac dobiti i petu rijeku kad krenemo pišati. Izazov je prihvaćen, cijenimo pokušaj divljih svinja, ali tko jedini može raditi nerede po Karlovcu – Zna se” stoji u priopćenju.

Razveseli nas klikom:

0 comments