Nakon što su otkrili da Marsovci govore mađarski, NASA odustala od pokušaja komunikacije-

Entuzijazam oko pronalaska živih vanzemaljaca splasnuo je nakon što su se predstavili kao Sándor i Lajos, potvrđuju glasnogovornici NASA-e.

(napomena uredništva: Autor ovih redaka želio je ostati anoniman jer ispravno smatra da UDBA kontrolira našu stranicu i boji se eventualnog streljanja.)

MARS – NASA-in rover Curiosity danas je u 3:00 sati po marsovskom vremenu stupio u kontakt sa inteligentnim vanzemaljskim oblicima života, potvrdili su predstavnici NASA-e na izvanrednoj press konferenciji, i ispričali se što obustavljaju danju komunikaciju s njima jer, kako kažu, nemaju ni volje ni vremena da s tako nečim nastave.

“Barem nisu neprijateljski nastrojeni”, zaključio je jedan član NASA-inog tima za odnose s javnošću, uz opće negodovanje predstavnika Holywooda, a i žrtava vanzemaljskih otmica.

“Kad je rover Curiosity došao do onih sluzavih organskih objekata, sve nas je uhvatila euforija.”, priznaje John Smith, jedan od voditelja projekta.
“Samo bi to bilo dovoljno da se potvrdi da nismo sami u svemiru, no zaista nismo očekivali da bi mogli progovoriti. Gledajući samu anatomiju, nije izgledalo kao da igdje imaju ikakve organe za artikulaciju. Barem se trećina našeg tima onesvjetila kad smo ih prvi put čuli.”

“Naš tim za ksenolingvistiku je odmah krenuo s prevođenjem, i uslijedilo je dobrih pola sata čiste nervoze dok nisu došli do nekih rezultata. Naposljetku je ispalo da govore mađarski. Zamislite kakav antiklimaks. Nakon kratke konzultacije smo zaključili da nemamo mogućnosti za sporazumijevanje s takvim oblikom komunikacije, to je jednostavno previše za nas.”, nastavlja gosp. Smith, vidljivo razočaran. “A toliko smo mogli naučiti od njih. Samo se nadam da će neki drugi govoriti neki normalan jezik, a ne neki turski, finski ili ne daj Bože hrvatski.”

Pressica je završila bez incidenata, a čovječanstvo je prihvatilo njihovu ispriku kao razumljivu te im je većina svjetskih vođa zaželjela danji uspjeh u pronalasku života na Marsu.

Također, rover Curiosity je ovime ušao u anale povijesti kao prvi projekt takve vrste koji je našao nešto imalo bitno, a ne samo sakupljao kamenčiće.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments