Ravnatelj Remetinca zaprijetio Sanaderu i Čačiću da će im oduzeti loptice za golf ako se ne budu igrali sa Vidoševićem. Na pomolu novi sukob?!

Dok normalni ljudi stare prijatelje uglavnom viđaju na godišnjicama mature, hrvatskim političarima za to služi uglavnom zatvor.

Nakon jutrošnjeg saznanja kako će im se u zatvoru pridružiti Nadan Vidošević, starosjedioci Sanader i Čačić,iskazali su opće negodovanje ovim činom jer, kako kažu, imaju neriješene račune sa njim i prijete da se sa njim neće igrat.

Evo što je rekao Sanader:

“Saznao sam ovu vijest jutros tokom redovnog pražnjenja crijeva na zahodu i moram priznati da sam neugodno iznenađen. Nadan se uvijek hvalio kako ima bolje satove od mene, jednom mi je pokazao sat koji sam mijenja vremenske zone,a nije mi htio reći gdje ga je kupio,od tada nisam dobar sa njim”

A evo i Čačićeve izjave:

"Alo Ivo, nadan ovdje. Evo stižem i ja pa sam mislio ako ti treba donijeti šta izvana"
“Alo Ivo, nadan ovdje. Evo stižem i ja pa sam mislio ako ti treba donijeti šta izvana”

“Jutros me ova vijest zatekla baš kad sam ugrađivao nitro u moje auto za golf,znate kako je velik teren sadašnje auto sporo. Moram priznati da mi nije drago što ću morati viđati Nadana, uvijek se hvalio da je bolji vozač od mene iako sam tek poslije saznao da je platio instruktoru da ga pusti,zamislite to.Sramota!”

Nakon sto je spomenuti dvojac zaprijetio upravitelju da ga neće prihvatit kao svog druga te da sa njima neće igrati golf, svoju izjavu dao je i upravitelj.

“Moram priznat da sam šokiran ovakvim postupkom i mogu reći da nas zatvor ima odlične uvjete i nikako neću dopustiti da se naši zatvorenici osjećaju asocijalno. Morati ću kazniti dvojac oduzimanjem loptica za golf, pa mi smo svi jedna velika obitelj,evo konkretno mene je osobno Nadan preporučio za ovo mjesto nakon sto sam mu oženio daljnju rodicu iz Sesveta, a bio sam obični prometni policajac”

Da nisu svi protiv dolaska Nadana dokazuje i izjava jednog zatvorenika blagog imena Mislav koji je inace osudivani seksualni manijak.Pa evo sta je on rekao:

“Nema nitko sretniji od mene u ovom trenutku. Vidi se da je Nadan atletski graden, a i dosadila su mi ova dvojica. Ivo uopće nije strastven, a Radimir me umori pričom kako je on bio inspiracija za film Brzi i žestoki tako da zaspem prije dnevnika pa uvijek propustim vidjeti tko nam sljedeći dolazi ovdje. Nadam se da će Nadan biti dobar sugovornik i veselim se našoj prvoj romantičnoj večeri”

Kako će se priča odvijati dalje ostaje nam za vidjeti.

Vijest poslao: Šipu Vutra

Razveseli nas klikom:

0 comments