Oslobađajućom presudom generalima najzadovoljniji YouTube profil Vice Vukova

Thompsonov YouTube profil nezadovoljan jer se u njegovim komentarima upravo dogovara novi rat.

Prema još nepotvrđenim informacijama, Vice navodno ima i nekih drugih pjesama

E-HRVATSKA – ”Vice Vukov je patriotima ono što je Thompson nacionalistima” komentirao je jednom Miško iz Splita navadu nešto obrazovanije populacije da nacionalne praznike ine stvari proslavi objavom Vicine uspješnice ”To je tvoja zemlja” na Facebooku.

Možete samo zamisliti što se dogodilo danas nakon objave oslobađajuće presude generalima. YouTube profil Marka Perkovića Thompsona bio je aktivan čitavu večer i izrazio je zadovoljstvo ”radom i naporima nacionalista da dosegne brojke gledanosti srpske snajke Severine”. No, jutros nakon oslobađajuće presude stvari su krenule u krivom smjeru kada je (naravno, prije toga isključivši zvučnike i stavivši komade pamuka ”velike k’o Srbija” u uši, za svaki slučaj”) Thompsonovu uspješnicu ”Prijatelji” upalio korisnik imena Vratice_se_Lazar.

Jedan benigni komentar o klanju majke na drugi i, korak po korak, na osamstotoj stranici hrvatski i srpski nacionalisti dogovorili su novi rat. Thompsonov YouTube profil pozelenio je od muke:

”Uf, rat je gadan, bemti sve. Pogledaj me sada, čovječe. Sve ovo što imam dobio sam nakon rata. Ko zna hoće li gazda preživjeti pa da se opet obogati u poraću. Uf, SDP mu sigurno neće plaćati da ne pjeva, bemti sunce Lazaru i tebi i ocu ti koji ti je platio tečaj interneta, sad opet sve ispočetka.”

Kao što smo već spomenuli, probleme Thompsonovog YouTube profila iskoristio je profil Vice Vukova i koji je s respektabilnih 200 tisuća objava na Facebooku zasjeo na prvo mjesto po zadovoljstvu oslobađajućim presudama generalima.

”Jebe se meni i ako bude novog rata. Gazda je ionako već mrtav. Vice Vukov popularniji od Thompsona u Hrvatskoj, Gotovina i Markač na slobodi, Sanader i Čačić u zatvoru. Čekaj malo, koji se vrag događa?” kratko je komentirao YouTube profil Vice Vukova.

Razveseli nas klikom:

0 comments