Svi sveti

Ma svi sveti moju guzicu, pravo da vam velim. Da vidite šta Čarli Čaplin i mali Toše rade tamo po Raju ne bi tako govorili, sve se nadam da će Majka Tereza da ih špija pa će Bogo instant da ih nama pošalje. Brate, treba neko da nas nasmije, ne mogu da slušam više ovog Hitlera sa pedeset viceva o Židovima na dan.

Eh, alaj sam se sad naživciro, a javljam vam se zapravo jednom mnogo lijepom prigodom. Svake godine vamo kod nas na Dan mrtvih, velika žurka, ma možete samo da zamislite. To se čeka više nego Božić kad Isus časti. Lepo se skupimo pa se bira miss raja, miss pakla, najlepši grob. E kad smo kod toga, moram ljudi da vam kažem jednu stvar. Znam ja da je dole velika kriza ali postoji i drugo cveće osim krizantema! Svake godine isto, prosto nam se rugaju ovi iz Amerike, da vidite u njih finih buketa pa od miline bi čovek umro kad zna da će to da mu miriše na grobu.

Dajte molim vas, recite mojoj Milici, dogodine makar kaktus nek mi stavi, ne mogu od sramote kući da povedem ovu gospoju sa Kube šta se pogledavamo još otkad je stigla mjesto Kastra, dala mu srce i dva bubrega. Ali o ovom zadnjem Milici ni riječi, molit ću lijepo.

E gde sam ono stao, izbor za miss. Ma ja,, mnogo je to fino ali brate ne možeš od ovih Albanaca ništa da osvojiš. Pa taj nijedan ne stiže na dolazni peron bez barem 5 kila zlata oko vrata i 4 odijela. A tek kapsele da im vidite, ubijte me ako lažem, nema od toga godina dana jedno nam Albanče stiglo autom! Autom! Pa dobro je Črčil reko, jebote Miki, pa više se isplati da kuću u kojoj su izdanuli zatrpaju zemljom nego ovakve kapsele da kupuju. Ohohohoho, ma dobar je taj Črčil. Onih par sati što je trezan.

I tako beše i ove godine. Pokupiše sve nagrade, jedino za mistera izabran Goca Makedonac šta su mu zube zlatne stavili nakon šta je umro. Jebote, stoje on i fotograf a ne znaš ko koga slikaje koliko bljeska sa obe strane. A mi, naravno, ko i svake godine održimo lažni izbor za Tita gde on pokupi sve nagrade. Jebiga, teško se čovek riješi starih navika. Napravili opet i poster od Grejs Keli pa ga slušali kako ne zna engleski. Smijeh!

 E da, još jednu stvar sam moro da vam kažem. Pitaju me sa svih strana šta je Francek radio na Dinamovoj utakmici. Pa iskreno da vam velim i ne znam pravo, možda ga Đavo poslo po kazni, a možda je opet prdalo staro pobjeglo. Bilo kako bilo, ne brinite ništa sad je opet s nama. Eno već ga Tito Kirigin zajebava da nije trebo ni da se vraća sa stadiona kad je ionako tamo sve mrtvo. Ohohohohoho pa zaletio sam se ja prije, ne treba nam Čarli Čaplin kraj ovoliko šaljivaca.

Pozdrav drugovi!

Razveseli nas klikom:

0 comments