Žene diljem Europe bijesne zbog izlaska novog Football Managera: “Svi ratovi svijeta nisu nam uzeli toliko muškaraca kao jedna kompjuterska igra”

Epidemijski virus imena FM2013 sljedećih bi dana trebao pogoditi velik dio muške populacije. Glavni simptomi su potpuni gubitak higijene i društvenog života kao rezultat puštanja korijenja ispred kompjutera. Lijeka, na svu sreću, nema.

Dan izlaska novog Footbal Managera velik broj muškaraca već tradicionalno slavi kao posljednji dan sezone društvenog života – kratkog perioda koji traje negdje od srpnja, kada stari Manager dosadi, pa do početka studenog kada izlazi novi. Takvoj praksi brojne ženske udruge odlučile su stati na kraj jer smatraju kako zbog FM-a na njih pada teret svih poslova u kućanstvu, ali i šire, što, kako naglašavaju, podsjeća na srednji vijek.

“Pustite neka ih svijet vidi kad on neće! Na lijevu sam napisala United, a na desnu City! Jebo ga manager”

“Pa što je njima, kao da je u srednjem vijeku bilo managera pa im je bilo isto” govori nam student Miro kojega srećemo na ulici sa zapakiranim primjerkom omiljene igrice. U dijabolične razloge zašto je igru kupio u dućanu, a ne na torrentima, nismo željeli ulaziti. Ne želimo uopće znati.

U svim većim europskim gradovima danas su prosvjedovale brojne žene koje smatraju da Europska unija mora stati na kraj ovoj vrsti muške ovisnosti. “Nije slučajno što se izlazak novog managera poklapa sa Danom mrtvih” govori Lidia, 23-godišnja Talijanka koja dečka nije vidjela od izlaska PES-a. “Nakon izlaska FM-a bojim se da ću ga ikada vidjeti. Jebo ga Napoli. Nek mu Cavani djecu rodi” dodaje iznenađena kako puno zna o nogometu.

Slično je i u ostalim europskim gradovima gdje se učestalo prosvjeduje i svaki put kad izlazi neki novi Call of Duty. Isinit ili ne, slučaj iz Londona možda najbolje govori o posljedicama koje Football Manager može stvoriti u naizgled normalnim obiteljima. Marie McKlagy nedavno je prijavila policiji da je u dnevnom boravku ugledala jetija, mitsko biće guste dlake. Iako su je proglasili ludom, ona je ustrajala u svojoj priči koja je zaintrigirala Scotland Yard. Detaljnom pretragom kuće policija je u špajzi otkrila humanoidno biće nadvijeno nad Football Manager. Ispostavilo se da je riječ o njenom suprugu koji je na više desetaka kartonskih kutija od pizze kojima je bio zatrpan izrezbario po dvije rupe za oči, jednu za miša i jednu za pritiskanje tipke space. Pravi menadžeri će znati.

“Ma samo sam išao baciti sat vremena na Managera, ali, znate kako je, pobjeglo mi je vrijeme. Ono sam u boravak izašao da vidim koje je godišnje doba. Ljubavi, oprosti, bilo mi je glupo izaći pa sam mislio igrati do Božića i onda te iznenaditi” izjavio je njen suprug Gill kojemu je, unatoč šestomjesečnom igranju, još ostala velika doza romantike.

Gill je hospitaliziran i poslan na psihijatrijsko vještačenje zbog činjenice što je tvrdio da je teoretski moguće da Liverpool osvoji Premier ligu i da je to njemu na manageru i uspjelo.

Razveseli nas klikom:

0 comments