Krajnja desnica bijesna zbog dolaska Judith Reisman: “Kao da nemamo dovoljno domaćih fašista i homofoba pa uvozimo strane”

”Kakvo je to vrijeme došlo da osobu koja negira holokaust, mrzi homoseksualce i za sva zla ovog svijeta krivi komuniste moramo tražiti u dalekoj Americi. Mi smrdimo” pitaju se u svakom HSP-u ikad osnovanom.

''Zašto Judith Reisman može govoriti o homofobiju u Saboru, a meni zabranjuju?'' pita se potištena Marijana Petir
”Zašto Judith Reisman može govoriti o homofobiji u Saboru, a meni zabranjuju?” pita se potištena Marijana Petir

HRVATSKA – Da je Hrvatska zemlja apsurda jasno je i pticama na grani. Kraj tolikog mora uvozimo ribu, kraj onakve Slavonije od Mađara kupujemo krumpir. Ipak, da ćemo uvozit homofobe i teoretičare bjelosvjetskih zavjera malo je tko mogao zamisliti. „Oštro osuđujemo dolazak gospođe Judith Reisman koja je pozvana da govori u Saboru iako u Hrvatskoj ima mnogo kvalitetnih Hrvata koji jednako dobro, ako ne i bolje, znaju da su za holokaust, sidu i komunizam krivi pederi“ govori nam jedan visoko pozicionirani član HČSP-a koji cijelu priču smatra podlom podvalom ljevičara i komunista, sinova UDBA-ša, koji još upravljaju Hrvatskom. „Ovo je čista manipulacija nenarodne vlasti koja dovođenjem stranih desničara želi diskreditirati našu, hrvatsku desnicu. A tko je ta Judith Reisman, molim vas lijepo? Koliko je ona glava hrvatskih pedera kamenjima razbila? Fašisti su bili pederi, kaže ona, vrijeđa li ona to Poglavnika!?“ bijesan je naš sugovornik koji tvrdi da se hrvatske desničare, cijenjene u međunarodnim desničarskim okvirima, šikanira u vlastitoj zemlji.

Ipak, nisu svi bijesni zbog dolaska Judith Reisman. Dio HČSP-ovaca počašćen je njenim dolaskom pa već za sutra najavljuju odvajanje od matične stranke i osnivanje novog HSP-a, Hrvatske stranke prava Judith Reisman. Većina HSP-ovaca ovaj potez ocjenjuje skandaloznim dijelom zbog činjenice što je Reismanova žena, a dijelom što je njena diploma valjana u međunarodnim okvirima.

Za mišljenje smo željeli pitati i Tomislava Karamarka, ali on je bio zauzet izjavljivanjem kako postavljanje bombe na glavnom trgu glavnog grada nije dovelo nikoga u opasnost.

Razveseli nas klikom:

0 comments