Nakon dr. Judith Reisman na hrvatskim fakultetima seriju predavanja održat će i dr. Dre, dr. Oetker i dr. Beat

Osim spomenutih, neki strahuju da bi predavanja mogao održati i netko od HDZ-ovih ”doktora”.

Od sljedećeg semestra Sveučilište u Zagrebu postaje prva svjetska slobodna intelektualna zona u kojoj će predavanja moći održati svatko tko uspije dokazati da to o čemu priča nije njegova struka
Od sljedećeg semestra Sveučilište u Zagrebu postaje prva svjetska slobodna intelektualna zona u kojoj će predavanja moći održati svatko pod uvjetom da to o čemu priča nije njegova struka

HRVATSKA – Dr. Judith Reisman na svom prvom predavanju na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti oduševila je prisutne i argumentima ušutkala sve glasnije kritičare koji su dvojili o znanstvenosti njenih metoda istraživanja. Snažnim argumentima poput ”neću odgovoriti” i ”vi ste komunisti” ponizila je nadobudne ljevičarske umove koji su na predavanje došli ne željni znanja već tek puni želje da joj napakoste.

Predavanjem su izrazito zadovoljni i u udruzi Vigilare te poglavito u klubu zastupnika HDZ-a iz kojeg su izrazili oduševljenje što je njihov tradicionalni argument ”vi ste komunisti” postao značajan i u međunarodnim okvirima.

Vijest o briljantnom nastupu ove uvažene znanstvenice ubrzo se proširila i izvan granica Lijepe naše. Već nekoliko minuta nakon što je Reisman završila svoje izlaganje na FPZG-u preko svog Twitter profila oglasio se dr. Dre koji je izrazio želju da na Medicinskom fakultetu održi predavanje o presađivanju srca s primjerima. Nakon njega u Hrvatsku bi trebao stići i dr. Oetker, maskota njemačkog prehrambenog diva, koja bi prozborila riječ dvije o cijepanju atoma i obogaćivanju uranija, također s praktičnim primjerima.

Nakon Reisman, Drea i Oetkera, vrhunac ”siječnja intelekta”, kako ga nazivaju u HDZ-u, trebao bi se dogoditi 31. ovog mjeseca kada će u prostorijama HAZU-a predavanje održati uvaženi dr. Beat iz istoimene pjesme Glorie Estefan. Iako još uvijek nisu poznati nikakvi detalji, dr. Beat će navodno skupini fizičara održati predavanje o velikom hadronskom sudaraču, a najavljen je i kraći koncert.

Iz određenih intelektualnih krugova ova predavanja nazvali su ”sječom intelekta”.

Razveseli nas klikom:

0 comments