Eksplozivno: Eksplozije u Zagrebu ipak djelo patologa?

Iako je PU zagrebačka službeno zatvorila istragu bombaških napada koji su u zadnjih nekoliko tjedana uznemirili hrvatsku javnost, Sprdex ekskluzivno saznaje kako priča zapravo uopće nije gotova. 

ZAGREB – Šestorica uhićenih a time i osumnjičenih za tri bombaška napada u Zagrebu koriste se samo kao paravan za zajedničku tajnu operaciju SOA-e i CIA-e. Spomenuta operacija već dvije godine pokušava ući u trag balkanskom ogranku Al-Qaide, članovi kojeg su svi redom po zanimanju – patolozi. I premda motivi za napade na Zagreb i dalje ostaju nepoznati, ono što nas je zbilja u cijeloj priči šokiralo jest to kako je Milan Bandić prije svih znao istinu o tome tko se iza napada zapravo krije. Bivši član SOA-e, koji želi ostati anoniman, u ekskluzivnom intervjuu odlučio nam je sve otkriti.

„Milan Bandić vrhunski je obavještajni agent, sudjelovao je u mnogim tajnim operacijama diljem svijeta te u svom ormaru krije mnoge medalje i priznanja što stranih što domaćih tajnih službi. Specijalizirao se upravo za terorističke napade i izvrstan je forenzičar.“ – kazao nam je bivši član SOA-e dodajući kako je lik Horatia Cainea temeljen upravo na zagrebačkom gradonačelniku. Još je dodao: „Bila mi je čast i zadovoljstvo raditi uz takvog genijalca, takvog više ne nađete nigdje. On je kako bi se reklo pravi old school agent“. Da ne bi ispalo da lažemo, spomenuti anonimni agent u rujnu ove godine objavit će knjigu čiji je radni naslov za sada „How we do it in the Balkan“, tako da ćete sve ovo, ukoliko knjigu odlučite kupiti (a uvjeravamo vas da ćete to moći učiniti na svakom boljem kiosku), moći pročitati u njoj.

Bandić na sve ovo nema komentara, ali nas je ipak upozorio kako bi nam bilo bolje da se u ovakve stvari ne petljamo: „Nemojte molim vas. Vidili ste šta se desilo Pukaniću.“

Premda iz PU zagrebačke kažu kako građani više nemaju razloga za brigu, predlažemo vam da se klonite mrtvačnica i aerodroma, a posebno budite na oprezu ukoliko sretnete osobu s palestinkom i nedaj bože, bradom.

Razveseli nas klikom:

0 comments