Shakira: “Sina smo nazvali Milan po Milanu Bandiću”

Pošto Pique ne bi mogao igrati u nijednom hrvatskom klubu par je odlučio ostati u Barceloni. “Mogao je lopatati snijeg s imenjakom, a ovako će dječak igrati nogomet s očevim kolegama. Jebiga, ne možeš sve imati u životu” komentar je jednog prijatelja obitelji.

SVIJET – Kolumbijska pjevačica Shakira, i nogometaš Barcelone Gerard Pique u utorak su prvi put postali roditelji, objavio je par na Twitteru. Mnoge je iznenadilo kada je par svom djetetu dao slavensko ime Milan.

„Jao ljudi, cijelu trudnoću sam mislila kako da nazovem dijete. Zadnjih dana je i ovdje u Barceloni zasniježilo, što je rijetko pa sam mislila da bi bilo zgodno dati mu neko prigodno ime. Ipak, sva su imena bila nekako – pederska. To sam zaključila po tome što su se Gerardu sviđala. Ali nisam mogla dati sinu ime Snješko ili nešto slično. Pa svi bi mu se smijali, ma sve mu otac u sto Barceloni igrao“ u jednom dahu priča nam Shakira, inače dobra prijateljica naše redakcije.

Ibrahimović je, kažu, cijelu večer pio uz Balaševićeve stihove: "Sve poredu poželjeh im zdravlja i sreće, iz ruku mi uzeo cveće i sakrio pogled pod velom"
Ibrahimović je, kažu, cijelu večer pio uz Balaševićeve stihove: “Sve po redu poželjeh im zdravlja i sreće, iz ruku mi uzeo cveće i sakrio pogled pod velom”

Shakira ipak nije odustala od imena koje bi je podsjećalo da je snijeg padao kada se rodio. „Guglala sam svakakve varijacije snijega na raznim jezicima. Onda sam naletjela na slavensko ime Milan od Zagreba. Ne volim ime Milan jer je u istoimenom klubu igrao glavni konkurent za mjesto životnog suputnika Gerarda Piquea – Zlatan Ibrahimović. Ali kada sam više pročitala predomislila sam se“ govori pjevačica.

Shakira je naime naišla na ime slavenskog gradonačelnika Milana Bandića od Snježnog Zagreba, skorašnjeg sveca i neizostavno ime kada je riječ o snijegu u metropolama.

„Ne znam koliko ste upoznati, to vam je slavensko ime koje znači „onaj koji pahulje rukama hvata“, a neki kažu da znači i “fontana života”” uči nas Shakira.

U svakom slučaju, redakcija Sprdexa malom Milanu želi puno sreće. Na kraju razgovora Shakiri smo rekli da je dobro da u Barceloni u trenutku poroda nije bio potres ili nikakva elementarna nepogoda jer bi onda sinu ime dala po Pavlu Kaliniću, ali ostali smo dojma da nas novopečena MILFača nije shvatila.

Razveseli nas klikom:

0 comments