Američki voditelj usred emisije rekao da bi volio postati Hrvat; prijatelji u čudu: “Još sinoć je bio normalan”

TYLER MATHISEN, američki voditelj TV kuće CBNC sinoć je, iz još nerazjašnjenih razloga, usred emisije rekao kako bi volio biti Hrvat i živjeti u Hrvatskoj. Javljalo se svih ovih godina po američkoj javnostim svakavih likova. Bilo je djevojaka koje su željele postati starlete, muškaraca koji su željeli postati superheroji, čak se znao pojaviti tu i tamo neki Amerikanac koji je imao želju postati mršav. Ali nitko nikada nije poželio postati Hrvat.

„Preksinoć smo igrali na karte i pričali kako bi naša Vlada trebala napasti sve ostale zemlje na svijetu. Večer kao svaka druga. Bio je potpuno normalan, nikome nije jasno zašto bi itko pri zdravoj pameti želio postati Hrvat i živjeti u Hrvatskoj“, začuđen je Kenish Douglas, prijatelj nesretnog TV voditelja. “Zvao sam ga danas, rekao sam mu: “Pa što ti je, ako želiš umrijeti od gladi jednostavno nemoj jesti, ne moraš zbog toga ići u Hrvatsku””, nastavlja prijatelj nesretnog voditelja.

Najgore od svega, smatraju mnogi, je što se ovaj eksces dogodio u terminu kada puno djece gleda televiziju. Mnogi se sada s pravom boje da će se naći pojedinaca koji će također javno govoriti da bi željeli živjeti u Hrvatskoj, a možda se nađe netko tko potpuno siđe s uma i preseli u Hrvatsku.

Za vrijeme emitiranja emisije pogotovo je zanimljivo bilo vidjeti suvoditelja koji je ostao nemalo zgrožen koleginom neumjesnom konstatacijom.

„Dobro, gdje si bio 1991. godine“ pitao je suvoditelj kolegu Mathisena na što mu je ovaj odgovorio da se ne sjeća najbolje i da ne zna zašto ga to pita.„Haha, eto, ne možeš biti Hrvat. Svaki se Hrvat vrlo dobro sjeća gdje je bio i što je radio 1991. godine“, slavodobitno je poentirao kolega nesuđenog Hrvata Tylera Mathisena.

Razveseli nas klikom:

0 comments