Vlada zakonom o rasprodaji otoka, šuma i voda skreće pažnju s nedostatka razvoda i preljuba na estradi

Hladno vrijeme ispraznilo je špicu, a nakon prestanka postojanja Dore i Red Carpeta estrada je na aparatima.

ZAGREB – Zakon o strateškim investicijama koji je nedavno po hitnom postupku donesen u Saboru posljednjih je dana podigao medijsku halabuku gotovo jednaku plakatu sa dvije Gospe u zagrljaju. Naizgled je teško objašnjivo zašto bi nešto tako dosadnog imena i bez seksa u tragovima kao što je „Zakon o strateškim investicijama“ ikoga interesiralo.

Redakcijska rasprava o tome je li Nikolina Pišek lijepa bez šminke počela je prije deset sati i još uvijek traje. Mišljenje da je Nikolina lijepa bez šminke, stav je autora teksta, ostatak redakcije još se ne usudi drugi put pogledati.
Redakcijska rasprava o tome je li Nikolina Pišek lijepa bez šminke počela je prije deset sati i još uvijek traje. Mišljenje da je Nikolina lijepa bez šminke stav je autora teksta, ostatak redakcije se još ne usuđuje drugi put pogledati.

„Pa eto, i vi ste primjetili. Pa to su tri najdosadnije riječi na svijetu. „Zakon“ je bila popularna uzrečica devedesetih koja se govorila kada ti se nešto sviđalo, ali danas predstavlja pravni akt nekog tijela ili države. Koga briga za to. Ajme, krvarim od dosade. O strateškim investicijama ne želim ni slušat, ako strateške investicije nisu operirane sise ili botoxirane usne“ govori nam jedan poznati hrvatski trasholog koji za krizu na estradi krivi nedostatak Dore koja je „više od dva desetljeća bila veliki generator skandala, kiča i preljuba“.

Koliko je nedostatak estradnih skandala otišao duboko pokazuje činjenica da se išlo toliko daleko da se Nikolinu Pišek nagovorilo da se slika bez šminke. Nikolina je, budimo pošteni, lijepa djevojka i bez šminke, ali i njeno pojavljivanje je bilo opasan presedan jer bi sad tko zna kome moglo pasti napamet da se slika bez šminke i pošalje novinama. Što ako sutra bez šminke vidimo Mirjanu Hrgu? Upravo je ta bojazan zazvonila zvono za uzbunu na Markovu trgu.

„Zakon o strateškim interesima samo je maska kojom se želi prekriti ono što ljude zapravo interesira. Prijeti se prodajom otoka strancima, pa ljudi zaboravljaju da Goran Ivanišević ne šara okolo, a da je Simona Gotovac maltene časna sestra postala“ riječi su jednog političkog analitičara koji smatra da zaglupljivanje naroda pričama o nekakvoj prodaji strateških interesa može potrajati samo do proljeća kada otvaraju prvi klubovi na Zrću, što će onda na naslovnice portala vratiti dobro poznate teme.

Razveseli nas klikom:

0 comments