Strašna ispovijest lifta: „Nisam više mogao izdržati kada je Gobac ušao“

Inače, u Španjolskoj se, uz Svjetsko prvenstvo u rukometu, već tradicionalno održava i Svjetsko prvenstvo u sudačkim krađama protiv Hrvata.

''Alo ženo, deblji mi je prst od mobitela''
”Alo ženo, deblji mi je prst od mobitela”

ŠPANJOLSKA – Hrvatska rukometna delegacija doživjela je neugodno iznenađenje kada je u dvoranskom kompleksu Caja Magica pukla sajla u liftu što je umalo stajalo glave čelnike hrvatskog rukometa.

„Već smo navikli da nam nesportskim metodama pokušavaju oteti ono što je naše, ali ovo je uistinu nečuveno. Kad igramo protiv slabijih reprezentacija navikli smo da praktički spašavamo živote od njihovih nasilnih napada, ali da ćemo se za život morati boriti i izvan terena, tome se stvarno nisam nadao” komentira popuštanje sajle Blaženko Lacković koji je, ako je vjerovati Jutarnjem listu, ozljedu prsta zaradio u ratu protiv Alžira, a ne rukometnoj utakmici.

Nakon incidenta s liftom, sajle su, uz suce i austrijske skijaške trenere, i službeno uvrštene u vjekovne neprijatelje hrvatskog sporta. Većina medija sasula je drvlje i kamenje po infrastrukturi koja je, doslovno i figurativno, zamalo obezglavila hrvatski rukomet. Ipak, uredništvo Sprdexa danas je dobilo specijalnu izjavu samog dvoranskog lifta koji kaže kako je sva krivica nepotrebno svaljena na njega.

”Organizatori su nas upozoravali. Dijelili su nam promotivne letke i pokazivali video materijal o hrvatskim sportskim službenicima i njihovoj retorici kao i o lažima koje znaju izgovoriti. Lijepo je pisalo da nipošto ne slušamo što pričaju. Jebiga, uvijek misliš neće baš meni i ja sam slušao. Gospodin Gobac prvo je zvao ženu i rekao da se zadržao na sastanku, onda je zvao Balića i rekao da ne može na sastanak jer je sa ženom. Laž po laž i do osmog kata na njegovih 200-injak kilograma skupilo se još duplo toliko laži. Ja jednostavno nisam građen da podnesem toliku količinu laži, zaboga samo sam lift, nisam žena Gorana Ivaniševića” zaključuje lift iz sportskog kompleksa Caja Magica koji je iznenađujuće dobro upoznat s hrvatskom celebrity scenom.

Razveseli nas klikom:

0 comments