Mladić zaboravio ponijeti smartphone na WC pa umalo umro od dosade

Doktori pretpostavljaju da su mladiću život spasili natpisi na stražnjim stranama šampona koje je počeo čitatati u posljednji čas, spasivši se tako od sigurne smrti dosadom.

VARAŽDIN – Jutros je u Ivanecu u blizini Varaždina u posljednji trenutak izbjegnuta prava tragedija. Do nesreće je došlo kada je Berislav Ž. (21) otišao na WC obaviti veliku nuždu. Na žalost, tek kada je sjeo i krenuo ”tjerati politiku iz sebe”, Bero je shvatio kako je zaboravio smartphone na kojem često igrama krati vrijeme na WC-u.

“Imam običaj duže sjediti na WC-u. Na sreću imam taj mobitel pa uvijek igram igre tako da me odlazak na WC svako jutro čak i veseli. Kada sam shvatio da nemam mobitela nisam se puno nervirao” prepričava Bero početak dramatične priče. Nesretni mladić nije se puno nervirao što nas je podsjetilo na brodolomce koji se u “Čudom preživjeli” nikada prvi dan ne nerviraju jer misle da će doći netko.

“Ipak, nakon samo pet minuta već mi je postalo prilično dosadno, a zabave nije bilo na vidiku. Vrtio sam se oko sebe, brojao pločice, pokušavao pljunuti u školjku kroz onaj otvor što ostane kada sjednete. Ništa mi od toga nije donosilo zabavu” priča Berislav koji je nakon deset minuta već bio umrtvljen dosadom.

“Nakon petnaestak minuta od silne dosade više nisam mogao ni misliti. Čitao sam da su neki ljudi umirali od dosade gledajući hrvatske humoristične serije, ali mislio sam da je to jedna od onih stvari koja se uvijek dešava nekom drugom.”

Nakon dvadeset minuta stanje je već bilo alarmantno, a Bero je, kako su mu kasnije rekli doktori, gotovo bio na samrti.

“Ne znam što me natjeralo, ali uhvatio sam tu bocu šampona i odjednom mi je laknulo. Čitao sam sastojke i gledao kako se koja kiselina kaže na srpskom, a kako na slovenskom. Doktori su mi rekli da mi je to spasilo život. Da sam čekao još minut bio bih umro od dosade.”

Iako živimo u vremenima smartphoneova, stara i odbačena WC zabava čitanja naljepnica šampona Beri je ovog puta spasila život. Berislav se odlično oporavlja. Čim je izašao iz WC-a pročitao je nekoliko članaka na Sprdexu. Nažalost, čim ih je pročitao opet je morao do toaleta. Ipak, ovog puta Berislav je ponio mobitel i čak oborio vlastiti rekord u Temple run 2.

Razveseli nas klikom:

0 comments