Zbog skandala s mlijekom i konjetinom jezik Nevenke Bečić sada tek treća najotrovnija stvar u zemlji

Na četvrtom mjestu, nakon 5 dana izbivanja zbog posjeta majke, ponovno je stan studenta samca.

K plus proizvodi i dalje su na stabilnom petom mjestu
K plus proizvodi i dalje su na stabilnom petom mjestu

SPLIT – Dva-tri dana izbivanja s posla, sjednica Gradskog poglavarstva bez oporbe, nešto aflatoksina i ni najsigurnije stvari na svijetu više nisu tako sigurne. Barem ako je suditi po najnovijem izvješću Državnog zavoda za statistiku prema kojem jezik Nevenke Bečić više nije najotrovnija stvar u zemlji.

”Gledajte, nama je žao, ali statistika nikad ne laže. Gospođa Nevenka prošlog mjeseca uputila je tek 20-ak neumjesnih komentara dok se osobnih uvreda kao odgovora na kritike da nabrojiti na prste jedne ruke. Daleko od toga da njen jezik nije otrovan, ali neki drugi ljudi su jeli meso toliko staro da smo u njemu otkrili sliku iz mladosti Vlatka Markovića haha, baš smiješno” za Sprdex je izjavio dr. Ivan Kovač, ravnatelj Zavoda.

Naravno, kad smo je upitali za komentar ovog izvješća i uz to se predstavili kao novinari, Nevenka je u hipu skočila na drugo mjesto. Žao nam je aflatoksini iz mlijeka, ali vi ubijate tek dugogodišnjom konzumacijom dok Nevenkin jezik ”parazite, pičkodimoviće i zločeste gnjidaše” tj. ljude koji joj postavljaju pitanja, ubija najkasnije kroz 10 minuta direktne izloženosti.

Iako smo zbog brige za vlastito zdravlje morali prekinuti telefonski razgovor s Nevenkom, neslužbeno doznajemo kako je za sljedeći tjedan sazvala sjednicu Gradskog poglavarstva tokom koje namjerava ponovno skočiti na tron. U početku je postojala bojazan da se na sjednici neće pojaviti predstavnici lokalnog HDZ-a i SDP-a, no naposljetku se Nevenka sjetila potražiti ih kod kiropraktičara koji ih pokušava uspraviti nakon višegodišnjeg povijanja kičme pred njenim bratom.

Razveseli nas klikom:

0 comments