Na policama nekih dućana nađene zdrave namirnice: “Sporne proizvode smo već makli, a građanima se duboko ispričavamo”

Otrovno mlijeko sa hrvatskih polica, osim građana, naveliko kupuje i vojska koja će ga koristiti u izradi bojnih otrova.

Kako upravo saznajemo, za vrijeme rutinske inspekcije hrane sa polica hrvatskih dućana ustanovljeno je da je nekoliko namirnica potpuno zdravo. Ovakvo iznenađenje zaprepastilo je, kako same inspektore, tako i distributere spomenute hrane. “Kunemo se da smo kupovali najjeftinije bugarske, rumunjske i uopće istočnoeuropske namirnice, kao i inače” u telefonskom razgovoru govori nam jedan od distributera hrane koji nas je molio za anonimnost.
O kojim je proizvodima riječ drži se u strogoj tajnosti. Samo se zna da je riječ o svakodnevnim prehrambenim proizvodima što stvar čini još gorom.

Sjevernokorejski vođa zaprijetio je da će. u slučaju daljnjih provokacija, južnokorejske izvore vode zatrovati hrvatskim mlijekom
Sjevernokorejski vođa zaprijetio je da će. u slučaju daljnjih provokacija, južnokorejske izvore vode zatrovati hrvatskim mlijekom

U spornim proizvodima, saznajemo, nije nađeno ništa od kancerogenih emulatora koji su osnova 90% prehrane velikog broja Hrvata, a toksičkom obradom nije nađeno ni nekih drugih otrova kao što su iperit ili obogaćeni uran. Jedna od namirnica je mesni proizvod, a inspektore je šokirala spoznaja da su unutra nalazilo točno ono meso koje i piše na etiketi da se nalazi unutra.

Naravno, svi sporni proizvodi su smjesta maknuti sa polica. Uvoznici hrane smjesta su ponudili najdublje isprike hrvatskim građanima, a obećano je da će se ubuduće sva hrana testirati na životinjama. “Ukoliko životinje ne umru tri sata nakon konzumacije, hrana neće dobiti zeleno svjetlo za prodaju” obećaje nam jedan dužnosnik zadužen za praćenje kvalitete hrane.

Ovaj šokantni događaj vjerojatno će šokirati većinu Hrvata kojima nikako nije u interesu da im se vrijeme neizlječive bolesti poznate kao život u Hrvatskoj dodatno produžuje jedenjem zdravih namirnica.

Razveseli nas klikom:

0 comments