Neočekivana počast: Karamarko će nagraditi Jadranku Kosor izbacivanjem iz HDZ-a

”Obično kad upadneš u bandu ili kakvu drugu kriminalnu organizaciju iz nje ne izađeš živ. Jako sam sretna” prva je Jadrankina reakcija.

Kosor pokazuje kemijsku koju nije ukrala iz bivšeg ureda, čime je i službeno raskrstila s HDZ-om
Kosor pokazuje kemijsku koju nije ukrala iz bivšeg ureda, čime je i službeno raskrstila s HDZ-om

ZAGREB – Iako se u javnosti već mjesecima šuška o lošim odnosima Jadranke Kosor i Tomislava Karamarka, situacija je čini se i više nego idilična. To potvrđuje i šuškanje da bi Jadranka Kosor mogla biti izbačena iz HDZ-a, a čime je zaslužila ovakvu počast za sada se može samo nagađati.

“Ja mogu potvrditi, ja i Tomislav smo u krasnim odnosima u zadnje vrijeme. Ja sam mnogo napravila za HDZ i ja sam mnogo napravila za Hrvatsku, kako da kažem, ja sam ja. Kad su rekli da idem pred Sud časti ja sam se jako razveselila. Ja sam mislila da možda Sud časti kakvim stanom ili isplatom iz crnog fonda. Kad sam vidjela da su tu i Kalmeta i Jarnjak pomislila sam možda časti i nečim većim, ali nisam mogla očekivati ovakvo nešto. Ja nemam riječi, jednostavno sam presretna, takva sam ja” izjavila je JAdranka Kosor.

Mnogim politički analitičari ostali su zatečeni ovakvom odlukom predsjednika stranke, pogotovo kada se zna da je Kosorica osobno Tomislavu Karamarku uručila člansku iskaznicu. “Iskreno, očekivao sam da će joj se osvetiti nekom odgovornijom funkcijom, možda čak i potpredsjedničkom i trogodišnjom robijom koja obično ide uz položaj. Zašto ju je odlučio nagraditi vidjet ćemo valjda” govori nam jedan politički analitičar.

Sama Jadranka za sada nema nikakvih planova vezanih za život izvan najveće kriminalne organizacije u zemlji.”Joj, ja ne znam, ja, ja stvarno ne znam. Pa vjerojatno ću davati intervjue i pljucati po kradezeu, hahaha” kaže Jadranka koja se iznimno veseli što će nakon dugo godina u ogledalu možda ponovno ugledati ono čega se odrekla pristupanjem HDZ-u, vlastiti obraz.

Razveseli nas klikom:

0 comments