Premijer Milanović ima konačan dokaz: ”Ingrid zna engleski, jednom sam s njom pogledao film bez titlova”

”Ovo dokazuje ne samo da zna engleski već i da se kulturno uzdiže. Imate filmskih kritičara koji filmove gledaju za minus 2” vrlo suvisao bio je Milanović.

Rocco također govori engleski, ali ga ne zna čitati
Rocco također govori engleski, ali ga ne zna čitati

HRVATSKA – Premijer Zoran Milanović danas je naprosto briljirao u javnim nastupima. Sve je počelo rano jutros prije redovne sjednice Vlade kada je ostavku ministra Ostojića obrazložio riječima kako ”za političare nema privatnih pitanja kada je riječ o imovini te je stoga morao otići”. Zanimljivo, samo nekoliko sati poslije, novom ministru Lorencinu zabranio je odgovor na pitanje o imovini ocijenivši ga previše privatnim.

Nekoliko minuta nakon ove sitne genijalnosti premijer se potrudio objasniti naciji kako će Ingrid Antičević Marinović ostati bez obećanog mjesta kandidatkinje za Europski parlament, iako, naglašava premijer, on zna da njegova kolegica engleski priča bolje od nekih profesora engleskog. Pojednostavljeno rečeno, Ingrid A.M. mjesto je izgubila jer stranku sramoti svojim engleskim, iako zapravo savršeno barata ovim stranim jezikom.

Budući da niti nakon 3 sata intenzivnog razmišljanja nismo uspjeli shvatiti što je premijer htio reći ovom izjavom, upitali smo ga za kratko pojašnjenje:

”Gledajte, ja Ingrid poznajem malo dulje nego vi i mogu potvrditi da zna engleski. Nema od toga dvije godine na jednom stranačkom druženju na Bjelolasici krenuli smo gledati film. Neobična priča o Benjaminu Buttonu, legalno kupljen. Upalio sam BS player i na ekranu se pojavila obavijest da nema pronađenih titlova. U to smo svi u isti glas povikali ”neću” što je značilo da nitko ne želi ručno tražiti titlove. U takvim situacijama inače jednostavno skin.., ovaj, kupimo drugi film, ali, dragi moji ”novinari”, upravo je Ingrid predložila da film odgledamo bez titlova” kaže premijer i nastavlja:

”Iskreno, meni je bilo malo teško pratiti radnju, ali onda je Ingrid, koja navodno engleski ne poznaje, objasnila da njegov život zapravo teče unatrag” upitan je li u tom trenutku dobio ideju kako voditi državu premijer nam je poklopio slušalicu.

Razveseli nas klikom:

0 comments