Vrsaljkova ruka: „Penal nije suđen jer sam desno orijentirana“

Kao što svaki Hrvat zna, želio to ili ne, u srijedu je odigrana utakmica Dinama i Hajduka, a ovaj put za gubitničku ekipu, u ovom slučaju Hajduk,  krivac je bio sudac. Inače nije u praksi nogometnih momčadi, a kamo li trenera, kriviti sudca za poraz, ali očito da je i do toga jednom moralo doći.

Sudac je bio Ivan Bebek, koji nema apsolutno nikakve veze sa Željkom Bebekom, osim što dijele isto prezime. Naime, najspornija situacija na utakmici bila je Vrsaljkovo igranje rukom (protumačite to kako želite) u kaznenom prostoru, no penal za bijele nije bio dosuđen. Na pitanje zašto, odgovor nam je u intervjuu dala Vrsaljkova desna ruka.

 „Ne razumijem kako još niste shvatili da je sve politika. Svi znamo da bi kazneni udarac bio sigurno dosuđen da sam lijevo orijentirana, ali na sreću – Bog me stavio na pravu stranu, kao i one koji su platil Bebeku“, objašnjava nam ruka, koja kao i svaki pravi član desnice vjeruje u Boga i to naglašava kad god je moguće.

Kada su svi igrači napali Bebeka da nije dosudio očigledan penal, on je odgovorio: „Ne mogu to suditi“. Nismo mogli razumjeti tu izjavu, ali nakon intervjua sve je postalo jasno. Nažalost, razgovor s rukom kratko je trajao, a kada smo je pitali kakve ima dalje planove, odgovorila je: „Žao mi je, ne mogu trenutno pričati o tome, žurim, imam dogovorenu partiju džepnog biljara.“

Usput smo za komentar pitali i lijevu ruku, no ona je hladno komentirala kako je ovo ništa naspram slavne Maradonine ljevice i da ne razumije zašto se oko toga diže toliko prašine.

Razveseli nas klikom:

0 comments