Wenger: Falcao bi nam donio mnogo trofeja, zato ga nećemo dovoditi!

Francuski menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger tvrdi da je njegov klub odnedavno u puno boljoj financijskoj poziciji i da se na ljeto neće libiti potrošiti ga na željena pojačanja.

Daily Mail tako piše kako je Wenger ove godine odlučio potrošiti veliki novac na pojačanja za iduću sezonu.

 „Ove godine neću biti štedljiv kao prošlih sezona. Odlučili smo iduće sezone promijeniti svoju financijsku  politiku i spreman sam potrošiti čak 500 tisuća funti. Naša skautska služba je već našla dva izuzetno talentirana 13-godišnja napadača u Burkini Faso i Somaliji, a uz to planiramo dovesti i jednog stopera na posudbu iz druge senegalske lige. Toliko sam čvrsto odlučio da više ne gledamo samo na profit da možda čak nećemo ni prodati sve najbolje igrače. Osim ako naravno za njih dođe ponuda veća od milijun eura, koju ne možemo odbiti“ , navodi francuski menadžer.

Na pitanje novinara Sports Magazinea Johna Harpera jesu li istinite glasine da Arsenal planira dovesti Radamela Falcaa, fantastičnog napadača Atletico Madrida, za kojeg se otima pola Europe, Wenger je imao spreman odgovor: „Iako sam ove godine odlučio potrošiti veliki iznos na pojačanja, to ne znači da sam promijenio našu klupsku politiku u potpunosti. Falcao je toliko sjajan napadač da bismo s njim jamačno osvojili neki trofej u idućim godinama, ali to se nikako ne uklapa u našu koncepciju neosvajanja nikakvih trofeja i udomljavanja mladih nogometaša iz Afrike. Uostalom nikako nam ne bi bilo u interesu da nas Falcao dovede  po polufinala ili finala Lige prvaka, pa da nam onda najbogatiji klubovi žele kupiti cijelu prvu jedanaestoricu“

Razveseli nas klikom:

0 comments