Izvršni odbor HNS-a nakratko provirio iz Mamićeve guzice da bi mu uručio odluku o obustavi disciplinskog postupka

Čast da gazdi uruči odluku pripala je Igoru Štimcu, čovjeku koji se Mamiću posljednji uvukao u dupe pa je po logici stvari bio najbliži izlazu.

DUPE ZDRAVKA MAMIĆA – Današnja sjednica Izvršnog odbora HNS-a ne bi bila posebna ni po čemu da se nije odvijala na jednom prilično neobičnom mjestu. Kao i svaki puta unatrag posljednjih nekoliko godina, na sjednici se okupilo nekoliko istaknutih pojedinaca s izmišljenim funkcijama koji su izglasavali unaprijed dogovorene odluke te se hvalili četvrtim mjestom reprezentacije na FIFA-inoj ljestvici. No, danas je, po prvi puta u povijesti, sjednica jednog Izvršnog odbora održana u ”sanitarnom čvoru” njegova najistaknutijeg člana:

Paradoksalno, za sva sranja koja je na usta izasrao svih ovih godina, Mamić je oslobađajuću presudu dobio iz svoje guzice.
Paradoksalno, za sva sranja koja je na usta izasrao svih ovih godina, Mamić je oslobađajuću presudu dobio iz vlastite guzice.

”Gledajte, svaki od nas se već godinama trudi da uđe što dublje u Gazdino dupe. Jednom kad si unutra, šteta je uopće izlaziti. Znate li koliko ljudi čeka na red da uđe? Pa evo Štimac, Šuker i Ivan Zvonimir Čičak su skoro dvije godine stajali pred ulazom. Budući da su svi članovi Izvršnog odbora već godinama unutra jednostavno smo zaključili kako nema nikakve potrebe da izlazimo. Od danas pa nadalje sve sjednice će se održavati ovdje, lijepo je, toplo i nama ne treba ništa više” izjavio je Damir Vrbanović, jedan od čuvara ulaza u najpoželjnije dupe u zemlji.

Kao što smo već spomenuli, sama sjednica IO-a nije bila posebna po apsolutno ničemu. Svi članovi vješto su skrivali malene končiće kojima gazda podiže njihove ruke tokom glasovanja, a obavljena je i formalnost obustave disciplinskog postupka protiv najistaknutijeg člana Odbora, Zdravka Mamića.

Sitna zanimljivost dogodila se tek pred sam kraj ove cirkuske manifestacije kada je nastao nesporazum oko toga tko bi Gazdi trebao uručiti odluku o obustavi disciplinskog postupka. Naime, nitko od članova nije želio napustiti guzicu u strahu da ne izgubi mjesto. U jednom trenutku situacija je bila na rubu fizičkog incidenta, no stariji članovi koji su se nalazili najdublje u dupetu mudro su presudili kako je najpraktičnije da odluku uruči najnoviji član koji je najbliži izlazu te je ta čast konačno pripala izborniku nogometne reprezentacije Igoru Štimcu.

Ležernu atmosferu nakon obustave disciplinskog postupka upotpunili su poslovično duhoviti Mamićevi hemeroidi koji su se požalili da ih muči Davor Šuker na što su se svi prisutni nasmijali poglavito iz razloga što je običaj da čovjeka muče hemeroidi a ne da je obratno.

Razveseli nas klikom:

0 comments