HNS-u laknulo zbog puštanja Mamića na slobodu: „Već smo se uplašili da će reprezentaciju sastavljati Niko Kovač“

Dan nakon što je Mamić pušten iz zatvora u HNS-u nisu krili oduševljenje.

„Hrana u zatvoru, kako je rekao Zdravko, je grozna, a to utječe na sve nas koji smo duboko uvučeni u  njegovo dupe. A još ove vrućine, jedva smo do zraka dolazili, toliko je zagušljivo i vruće bilo da je čak i Davor u jednom trenutku rekao kako bi platio za klima uređaj. Onda možete misliti, Davor je toliko škrt da nije uplatio ni listić na utakmicu koju mu je Šapina preporučio“, priča nam jedan neimenovani službenik HNS-a koji se nada da pravna država ipak neće profunkcionirati pa da više ovakvih problema neće biti.

Oduševljenje nisu krili ni drugi djelatnici HNS-a od onih koji imaju neku moć do onih koji su potpuno nemoćni jer su na potpuno nebitnoj poziciji s koje ne mogu ništa odlučivati.

„Drago mi je da se gazda Zdravko vratio, iako nisam puno o njemu ni razmišljala pa ne mogu reći da mi je nedostajao“, govori nam čistačica Marija koja je jedna od rijetkih koja na svojoj poziciji ima neku moć u HNS-u. „Da, ja za razliku od raznih predsjednika i članova izvršnih odbora, članova odbora za hitnost i sličnih visokih tijela barem nešto mogu odlučiti na svoju ruku, makar to bilo hoću li prvo očistiti WC ili hodnik. Oni ne mogu ni toliko odlučiti svojom voljom“, s ponosom u glasu govori Marija.

Ipak, najveći dobitak zbog Mamićevog puštanja u divljinu osjetit će reprezentacija koja je bez gazde bila potpuno obezglavljena.

„Nismo imali pojma što ćemo, čak nam je u jednom trenutku palo napamet da, ukoliko Zdravko ostane u zatvoru, reprezentativnu momčad sastavlja Niko Kovač. To je, priznajemo, prilično glupo, ali bio je to potez očajnika“, s olakšanjem završava naš izvor iz HNS-a

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments