Nakon što su izbačeni iz kolodvorske krčme, Milanović i Karamarko svađu nastavili u Saboru

Prema posljednjim informacijama, Milanović i Karamarko epsku raspravu nastavili su u saborskom kafiću te trenutno raspravljaju čiji je tata jači.

Đuro je nekada davno na posao dolazio vlakom, ali kad je izračunao vrijeme potrebno za dolazak i odlazak s posla, shvatio je da mu se više isplati krčmu držati otvorenom od 0 do 24.
Đuro je nekada davno na posao dolazio vlakom, ali kad je izračunao vrijeme potrebno za dolazak i odlazak s posla, shvatio je da mu se više isplati krčmu držati otvorenom od 0 do 24.

HRVATSKA – Svatko tko je danas prokomentirao da je saborska prepirka između Milanovića i Karamarka izgledala kao pijana rasprava dvojice kronera u kvartovskoj krčmi, uopće nije pogriješio, dapače. Da takve konstatacije itekako drže vodu potvrdio nam je Đuro Prevlaka (63), vlasnik caffe bara “Sretan put” na zagrebačkom Glavnom kolodvoru.

“Ma nemojte mi ništa govoriti. Od 73-e, otkada je odavde izašao Razvitak, držim ovaj kafić i nikada nisam morao nikoga izbaciti. Do jutros” bijesan je Đuro koji se, kako kaže, nagledao svakakvog svijeta: pijanaca, narkomana, trudnih časnih, krnjavih zubara i svega što konobar na kolodvorskom svratištu može vidjeti. Ipak, jutrošnja svađa između premijera i predsjednika HDZ-a, koja je u njegovom lokalu počela oko 9 i 30, bila je previše i za goste neugledne zagrebačke birtije.

“Pa ja tu imam stalne gosto. Kakvi su, takvi su, al moji su. Evo, pijanom Peri sam sredio invalidsku penziju samo da mi može vratiti dug za pelinkovce koji je gomilao deset godina. Jutros do devet već je popio deset kratkih. A kad mi je on došao i pitao iz koje su vukojebine, da prostite, ona dvojica ispala, onda možete misliti kako je to izgledalo. Naravno, mislio je da ga opet zajebavamo kad smo mu rekli da su to premijer i predsjednik HDZ-a” govori Đuro koji kaže da je nakon sata najgore i najgluplje kafanske svađe koju je vidio morao zamoliti posvađani dvojac da ode iz lokala.

“Ma borio sam se s njima ko pijan sa gaćama. “A di ćemo bogati” pitao je Karamarko, a ja san mu ispalio da idu u Sabor. Nije mu bilo jasno što je to Sabor, al’ onda je uletio Milanović: “Tomo to ti je ono di nikad ne ideš nego šalješ Steira da se sramoti umjesto tebe, ahahahaha”. Nisam mislio da će stvarno otići, ali nakon pola sata na televiziji smo vidjeli da su nastavili svoju svađu gore na Markovu trgu”.

Nažalost, tamo nije bilo Đure da ih zaustavi.

Razveseli nas klikom:

0 comments