Stručnjaci prognoziraju: Karamarko premijer za 4 godine. Taman dovoljno da se obučite za rad na bageru

U Hrvatskoj je, prema Karamarkovim tvrdnjama, preko 300.000 neistraženih jama. Po jedna za iskopati za svakog nezaposlenog.

Na papirima se nalazila i ova slika uz napomenu kako su 15. svibnja 1945. komunisti u nju bacili preko 900.000 tisuća Hrvata. Onda su išli doručkovati i ubacili još 2 milijuna

(KARA)MARKOV TRG – Skupina hrvatskih neovisnih političkih analitičara, ha ha baš smo smiješni, rekli smo hrvatskih neovisnih političkih analitičara. Skupina, u potpunosti o centrima moći ovisnih, političkih analitičara predvođena Davorom Butkovićem, rano jutros je izdala priopćenje u kojem predviđaju kako će Tomislav Karamarko u naredne četiri godine sasvim sigurno postati novi hrvatski premijer.

Pošto se radi o dobro uhodanoj i organiziranoj skupini, nemamo razloga sumnjati kako će nas Karamarko uskoro iz Banskih dvora uveseljavati svojim govorima uz pomoć kojih je, legenda kaže, Fidel Castro brusio formu za predstojeće Svjetsko prvenstvo u nepotrebnim izjavama, u kategoriji: duže od 3 sata.

No, iako se na prvi pogled tako ne bi reklo, čini se da ovo predviđanje ipak ulijeva kakvu-takvu nadu u bolju budućnost. Naime, uredništvo Sprdexa saznaje kako prosječna obuka za bagerista traje oko 3 i pol godine. Ukoliko Karamarko ostvari 1% od svojih političkih ciljeva, nije teško pretpostaviti da nas za 4 godine očekuju građevinski radovi usporedivi tek s omladinskim akcijama iz tako mu mrskih vremena.

„Neće biti špilje, jame, livade i bunara u kojima leži makar zub hrvatskog čovjeka koja će tokom moje vladavine ostati neraskopana. Kopati, kopati i samo kopati. I Tuđman. Ne treba nam ništa više, Hrvatskom će teći med i mlijeko“ pisalo je na jednom od par tisuća papira na kojima je Tomek skicirao svoj pobjednički govor, a koje smo pronašli tamo gdje i zaslužuju biti, u njegovom smeću.

S ovim saznanjima na umu, očekuje se kako bi već za 4 godine Hrvatska mogla postati prva zemlja na svijetu bez ijednog nezaposlenog. Karamarkovi ljudi već su nabrojali preko 200.000 jama i bunara, a taj broj je u konstantnom porastu. Već u siječnju 2014. godine očekuje se izjednačavanje broja neistraženih grobnica s brojem nezaposlenih čime bi i službeno otpočela Karamarkova premijerska kampanja.

”Svakog dana jedna jama” je još uvijek neslužbeni slogan ove pobjedničke kampanje. Građani strpljenja, još samo 4 godine preživljavanja.

FOTO: Radiotrogir.hr

Razveseli nas klikom:

0 comments