Opra sudže

Ahahahahahahahahahaha pa koji san ja car nekad se sam sebi divin da opra sudže ahahahahahahaha koja baza zadnji put san pjat opra sa 5 godina kad mi je na plaži slućajno u more ispa.

A to me sitilo moj sinko sidin ja nekidan u bibera doma kad dolazi mu mali brat iz vrtiča plače dite ka kišna godina. Pita ga biber Franjo šta je bilo, jel te ruka boli, jadan mali prije koji misec iša sa čačon i biberon u kamijonu na Hvar po neke kunpire iz Kine šta švercaju pa vamo pripakiraju ka da su naši. Kad su se vračali pribacili malog nazad sa kunpirima da mu kartu ne moraju platit ti isusa kad je trajekt krenijo srušile se sve vriče poklopilo ga trista kila kunpira a oni se zapili zaboravili na njega, kad su došli doma otvara biber vrata od kamijona kad dere se mali diste vise plcin van boga skolo san se u pile plitvolija ahahahahahahahahaahahaha a to ne zna reč r, mislija je pire ahahahahaha koja baza. Ti jarca kad su ga izvukli vidili da mu je ruka slomljena kaže biber malom pukla ti je ruka moraš u bolnicu kaže on jeli liva ili desna kaže biber liva kaže mali uf doblo je onda mogu u petak na Tonpsonov koncelt u Posušje ahahahahahaha.

Ma  nego tija san van reč, dolazi tako mali iz škole reve ka ciganka prid udaju kaže da ga je ispleskala teta u vrtiču i da kako če nazad od sramote pribila ga ženska. Pitan ga ja šta je bilo kaže on da su se igrali na mame i tate i da je on samo sidija i prdija i onda kad su rućali reka toj maloj šta mu je glumila ženu da opere suđe ona nije tila pa je on plesnija. I onda došla teta pitala ga da zašto je plesnija kaže on zato šta nije tila slušat kaže ona kako bi bilo da ja tebe ispleskan kaže on bilo bi tako da bi ostala bez ruke ahahahahahahaha i onda ga ova ispribijala ka pasa.

A moj sinko vidite vi to šta se dešava otkad su komunjare na vlasti, odma su udarili na najmladže pa jih uće da ženske ne tribaju ćistit nego ič na fakultete samo da nebi dicu radžale i onda kad nestane Hrvata da dodžu turci i ćetnici i točaju jaja u našem moru. To je svakom pametnon ćoviku jasno i nebojte se objasnijo san ja to Kerumu i odma mi je reka fala Kane care sad san tek progleda i eno ga več je dva sina napravija.

I ništa, kažen ja biberovon bratu daj ti meni broj od te svoje tete, aj ča nazva ja nju kažen slušaj mala zva san policiju reka san da ču dobrovoljno uč u maricu ahahahahahahaha koja baza a smišno je jer se ona zove Marica. I tako, rič vamo rič tamo dogovorili se mi da dodže u mene na većeru.

Došla ona a ja se sve pravin fin, kažen dobro ti stoji ta suknja a đavla stoji jon ka magaretu sedlo, ženska gadna ka maksimir odma mi je bilo jasno zašto je teta u vrtiču to jon je jedina šansa da odgaja dicu ahahahahahahahaha. I tako mi prićamo, ona nešto sere kako ne postoje muški i ženski poslovi da svi tribaju radit sve, ma nisan je ni sluša nego gleda rezultate na teletekstu kad pojili mi većeru kažen ja iden oprat sudže jeli to u redu? Kaže ona svaka ćast, tako i triba to je moderno muško, a meni odma puka film ali neka odnija ja pjate u kužinu pustija vodu ka fol da peren i nazva mater da dodže poslin oprat.

I ništa, kažen ja lipo smo se najili sad bi valjalo malo napravit džir, kaže ona možemo mi džir po krevetu napravit. Ti jarca ja mislin kad bi se skinila onako gadna pobiga bi mi kurac u drob od straja da ga ne takne ahahahahahahaha kažu doktori da u ćovika ima 25 metara criva u mene bi jih onda bilo 26 ipo ahahahahaahahaha. I ništa, kažen ja toj žbagi ajde posli čemo to ajmo sad vanka i još kažen ma pokvarila mi se nešto bendžola jel možemo sa tvojin auton kaže ona može ja ču vozit ahahahahahahahahaha da če ona vozit ahahahahahahaha kažen ja može samo iman jedan pir u jedanesti misec pa bi bilo dobro kad bi se do tada vratili ahahahahahahahahaha. Vidila ona koja je ura kaže ajde onda ti vozi, ti jarca odveja je ja pravo na vrh Mosora kažen ka fol pokazat ču ti zvizde paš ti meni pizde ahahahahahahahaha. Aj ča došli mi gori izaša vanka pravija se da moran pišat, diga haubu i iščupa karburator.

Kad moj sinko idemo mi ča neče auto da upali. Kažen ja njoj ja san sudže opra ti popravi karburator kad si tako moderna raskolaćila ona oći, nazva onda bibera doša on po mene ostavili tu kravu na Mosoru idemo mi ča kad dere se biber ajde žbago digni haubu pa pogledaj motor možda ga poplašiš pa upali da pobigne od tebe ahahahahahahahahaha.

Razveseli nas klikom:

0 comments